Kaliteli ayakkabı önerisi

ilkerp

Hectopat
Bütçe açısından sıkıntı yok, 2 yılda bir aldığımdan iyi bir şey almak istiyorum. 46 numara gibi bir problemim var, Nike koşu ayakkabıları çok rahat oluyor onlar gibi bir şey önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Skechers ama gerçek olan Skechers
Türkiye de Türk malı üretim Skechers satıyorlar ve emin ol orijinali ile uzaktan yakından alakası yok
Orijinalini Türkiye de bir tek SuperStep adlı yer satıyor Amerika'ya da Vietnam üretimi oluyor kaliteli ve sağlam ayakkabılar arkadaşlarımın aldığı Skechers'lar 1 seneyi bulmadan parçalanıyor
Ben 2 seneden fazladır giyiyorum sapasağlam.

Skechers ama gerçek olan Skechers
Türkiye de Türk malı üretim Skechers satıyorlar ve emin ol orijinali ile uzaktan yakından alakası yok
Orijinalini Türkiye de bir tek SuperStep adlı yer satıyor Amerika'ya da Vietnam üretimi oluyor kaliteli ve sağlam ayakkabılar arkadaşlarımın aldığı Skechers'lar 1 seneyi bulmadan parçalanıyor
Ben 2 seneden fazladır giyiyorum sapasağlam.
Erkek UA Infinite Elite Koşu Ayakkabısı bu nasıl sizce hocam, gözüme çok güzel göründü

Erkek UA Infinite Elite Koşu Ayakkabısı bu nasıl sizce hocam, gözüme çok güzel göründü.

Hocam ne yaparsan yap Türk üretimi yabancı ayakkabı alma inanılmaz kalitesiz oluyor ve para boşa gitmiş oluyor mağazadan kutusuna bakarak al üretim yerine
Bunu son zamanlarda çoğu marka yapıyor
Harley-Davidson
Adidas
Skechers
Hepsi Türkiye de üretim bir firma isim hakkını satın almış üretip satıyor.

Hocam ne yaparsan yap Türk üretimi yabancı ayakkabı alma inanılmaz kalitesiz oluyor ve para boşa gitmiş oluyor mağazadan kutusuna bakarak al üretim yerine
Bunu son zamanlarda çoğu marka yapıyor
Harley-Davidson
Adidas
Skechers
Hepsi Türkiye de üretim bir firma isim hakkını satın almış üretip satıyor.
o zaman Skechers açılma yapıyor diyorlar ama farklı önerebileceğiniz var mı? Bilgi için de teşekkürler oldukça yararlı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı