Kaliteli Baskül Önerisi

• Konuyu başlatan Pl3x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 11.659

Pl3x

Kilopat
Arkadaşlar baskül almayı düşünüyorum. Yağ su oranı ölçme vb. ağırlık ölçme dışındaki özelliklerin olmasına gerek yok. Ağırlığı hassas ve doğru ölçmesini istiyorum, rastgele olarak satılık basküllere baktım yorumlarda hep her seferinde farklı ölçüyor yazmışlar. Kaliteli maks 150 TL ve 150 kilo civarında tartacak baskül önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradığınız ağırlığın tam sınır değerinde bir ürün buldum. Yorumları olumlu sadece bir kişi parke zeminde doğru ölçmeyebilir demiş
Vestel Bambu
Vestel VFit Akıllı Tartı
YouTubede bir inceleme var. Yorumda tartının tutarlı olduğunu belirtmiş.

Son düzenleme:
Yorumları olumlu sadece bir kişi parke zeminde doğru ölçmeyebilir demiş.
4 ayağında da artık sensör mü dersiniz o zımbırtıdan olduğu için öyle oluyor. Evde koyduğunuz yerde ufaktan sallayarak tüm ayakların yere değdiğinden emin olduğunuz sürece sorun çıkartmaz bu tip ürünler. Tefal'in bu tip ürününü kullanıyorum. Memnunum. Hatta LBS ve ST şeklinde bile ölçüm yapabiliyor.
Link

Son düzenleme:
Aradığınız ağırlığın tam sınır değerinde bir ürün buldum. Yorumları olumlu sadece bir kişi parke zeminde doğru ölçmeyebilir demiş
Vestel Bambu
Vestel VFit Akıllı Tartı
YouTubede bir inceleme var. Yorumda tartının tutarlı olduğunu belirtmiş.
İlkini tasarımı dışında beğendim ama bir tek tasarım için almamazlık yapmam. Bir de 170 TL gibi bir fiyatı basküle vermek istemiyorum ama daha ucuza doğru bir şey yok galiba. İkinci cam, camların patladığı hakkında yorum yapılmış bazı ürünlere o yüzden cam istemiyorum.
4 ayağında da artık sensör mü dersiniz o zımbırtıdan olduğu için öyle oluyor. Evde koyduğunuz yerde ufaktan sallayarak tüm ayakların yere değdiğinden emin olduğunuz sürece sorun çıkartmaz bu tip ürünler. Tefal'in bu tip ürününü kullanıyorum. Memnunum. Hatta LBS ve ST şeklinde bile ölçüm yapabiliyor.
Link
Fiyatı oldukça makul bir ürün yorumlarıda iyi bu daha olanaklı geldi bana fakat cam sıkıntı çıkar mı yüksek kilolarda ?

Fiyatı oldukça makul bir ürün yorumları da iyi bu daha olanaklı geldi bana fakat cam sıkıntı çıkar mı yüksek kilolarda?
Temperli camdır herhalde. 120-130 kilo olan dedem 1-2 kere kullandı. Babam 90-95 kilo, haftada bir kullanır. Altında 150 kiloya kadar diyor. Çevrenizde varsa bir alışveriş merkezine gidip orada deneyip almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı