Kaliteli BİM tatlıları

Çoğunluğunun içeriğinde glikoz-fruktoz şurubu, mısır şurubu, çeşit çeşit sanayi tipi tatlandırıcılar, sofra şekeri bile bulunmayan aroma verici dolu kimyasal çöpler. Hiç birini tüketmenizi tavsiye etmem.

Çok haklısınız gerçekten kısa zamanda olmasa bile uzun vadede bunların çok ciddi sağlık problemlerine yol açacağını düşünüyorum. Onun yerine evde annemizin yaptığı tatlılar daha güzel ve sağlıklı.

Çok haklısınız gerçekten kısa zamanda olmasa bile uzun vadede bunların çok ciddi sağlık problemlerine yol açacağını düşünüyorum. Onun yerine evde annemizin yaptığı tatlılar daha güzel ve sağlıklı.

Annenizin yapmış olduğu tatlılarla hazır tatlıları karşılaştırıyosanız sizde bir sıkıntı vardır.

Annenizin yapmış olduğu tatlılarla hazır tatlıları karşılaştırıyosanız sizde bir sıkıntı vardır.

Anlatmak istediğim bu tür paketli tatlıların evde yapılana göre uzun vadede zarar verebileceği herhangi bir karşılaştırma yok eğer onun yerine evde yapılan yiyin deseydim haklı olurdunuz mesajımı dikkatli okuyun.

BİM'de kaliteli tatlı olmaz ki, kendiniz yaparsanız en güzeli en kalitelisi olur zaten bazı mağazalarında soğuk tatlı bölümünde farklı markalara denk geliyorum öylelikle tatlıdan soduğum oluyor. Ayrıca bana göre en kötü ürünü limonatası, içerken koruyucunun tadını gıda boyasının tadını aldığım oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı