Kaliteli Bir Mousepad Gerekli midir?

Makaleler
7
Yeni klavye ve fare aldım Masterkeys Combo. Elimde eski everest farenin mousepadi ve bir de takvimli dandik bir mousepad var. Everest olan kötünün iyisi gibi idare eder yani ama öbürü çok kötü. Sıkıntı şu ki düşük DPİ oyuncusuyum ve Everest olan küçük olduğu için onu kullanmıyorum. Büyük dandik olanla oynuyorum.

Aslında sıkıntı yaşamadım ya da ben hissetmedim daha önce kaliteli bir mousepad kullanmadığım için, bilmiyorum. Kaliteli bir mousepad almam gerçekten gerekli midir? Mouseden tam anlamıyla yararlanmak için gerekli midir? Bir de evde kendim yapsam ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni klavye ve fare aldım Masterkeys Combo. Elimde eski everest farenin mousepadi ve bir de takvimli dandik bir mousepad var. Everest olan kötünün iyisi gibi idare eder yani ama öbürü çok kötü. Sıkıntı şu ki düşük DPİ oyuncusuyum ve Everest olan küçük olduğu için onu kullanmıyorum. Büyük dandik olanla oynuyorum.

Aslında sıkıntı yaşamadım ya da ben hissetmedim daha önce kaliteli bir mousepad kullanmadığım için, bilmiyorum. Kaliteli bir mousepad almam gerçekten gerekli midir? Mouseden tam anlamıyla yararlanmak için gerekli midir? Bir de evde kendim yapsam ne olur?
Ben de dandik bir mouse dandik bir mouse pad var. Zula'da para yatıranlardan daha mükemmel oynuyorum cogu zaman 1. oluyorum. A1 dandik silahla o yüzden fare klavye bunlar boş işler beceri önemli. :)

Dostum bende yenı mouse aldım senın dedıgın gıbı sorunum oldu mouse pad daha once kullanmamıstım. Ama ucuza ıdeal bır mouse pad aldım suanlık mouse ve pad ısımı gayet karsılıyor bende dusuk dpı bılek oynuyorum dusuk fıyata aldım işimi goruyor ama daha cok senın ıcın nasıl oldugu onemlı bence begenmıyorsan gıdıp bakarak ınceleyerek alabılırsın. Hem test etme ımkanın olur. :) yınede karar senın tabi

Ben de dandik bir mouse dandik bir mouse pad var. Zula'da para yatıranlardan daha mükemmel oynuyorum cogu zaman 1. oluyorum. A1 dandik silahla o yüzden fare klavye bunlar boş işler beceri önemli. :)
bir kısımda haklasın ama yetenek ısı oldugu kadar bırazda donanım farkettırıyor ornegın dandık bır farede kucuk bı hareket gormeme bı ms lık gecıkme senın olmene olanak saglıyabılıyor yakın fıght larda belkı farkedılmez ama uzak fıght da ınce bır kayma bıle etkılıyor bende mouse pad kullanmazken ıyıydım mouse da dandıkdı ama sımdı oynuyasımda bı tıkda olsa bı etkı soz konusu oldugunu dusunuyorum :)

Kardeşim bende bu mouse var çöp ama yine de iyi oynuyordum tabi alışmak mesele şimdi ben bunu değiştirsem ona alışmam belki biraz zor olacak.
20181231_210212.jpeg

Ben bir sorun yaşamadım daha ama internette hep gerekli demişler. Fareden tam manasıyla yararlanmak için böyle 40-50 TL'lik bir mousepad gerekli midir yani?
hacım aslında bır nevı oyle de denebılır he kalıte konusunda bırsey dıyemem ornek olarak ben mouse pad kullanmadan once fortda fazla adam vuramıyordum gercı faremde eskımıstı ama farkı hısssettım diyebilirim ama butcen varsa kalıtelısınden al tabı gıdıp 200 lira verilir mi dersen bence değmez. Ben 40 lira cıvarı aldım mouse da fazla yuksek mouse deıl. yınede az bır butcen varsa al kullan zararlı cıkmazsın yararı var bence.

Cevaplar için teşekkürler ama sanki sorum biraz yanlış anlaşıldı. Fareden tam verim alabilmem için kaliteli bir mousepad gerçekten gerekli midir? Merak ettiğim konu bu. Ayrıca şu konuya da göz atarsanız sevinirim :
Klavye ve Fare Kullanıldıkça Değişir Mi?
Bu arada fortnite nick'ini verirsen beraber oynayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı