Kaliteli dizi önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dizi önerisi arıyorum. Kaliteli olsun yeterli. Beğendiğim diziler:
Breaking Bad.
Better Call Saul.
Prison Break.
Vikings.
Stranger Things.
Game of Thrones.
Aklıma gelmeyenler de vardır illaki en son outer banks izledim yarıda bıraktım sıkmaya başlamıştı.

Merhaba arkadaşlar dizi önerisi arıyorum. Kaliteli olsun yeterli. Beğendiğim diziler:
Breaking Bad.
Better Call Saul.
Prison Break.
Vikings.
Stranger Things.
Game of Thrones.
Aklıma gelmeyenler de vardır illaki en son outer banks izledim yarıda bıraktım sıkmaya başlamıştı.
Supernatural, Shogun, Chernobyl, Yüksek Şatoda ki Adam, İnvincible, The Expanse, Arcane, Lost, Black Mirror, Rome, Spartacus, Sweetpea, Manifest, 22.11.63, The Walking Dead, My Name, Moon Knight, Stranger Things, Fallout, The Last Of Us, Wednesday, Resident evil İnfinite darkness

Hocam the Mentalist çok güzel dizidir şiddetle öneririm. Dizi zamanında medyum gibi davranan bir adamın bir seri katili sinirlendirmesi sonucu karısı ve kızının öldürülmesi sonrasında onu yakalamak için cbida danışman olarak işe başlamsını ve onu yakalama serüvenini anlatıyor. Konusu ciddi gibi durabilir ama baş karakterimiz manyak keyifli bir karakter. Çok keyifli izlemesi toplam 3 kez bitirdim 150 küsür bölüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı