Kaliteli Dolandırıcı Kaan Yaman

• Konuyu başlatan Emzik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 133
  • Görüntüleme 14.774
Bizim aile dolandırıcımız var. Çok içli bir abi. Başkasına dolandırılınca darılıyor. Kusura bakmasın.

Tanıdık geldi bana bu isim 🤔😁😁.

Hocam geçmiş olsun. Sülalem polis ve şunu diyebilirim. Büyük ihtimal polise gitseniz çok yardımı olmayacaktır. Reise sövülmediği zaman siber suçlar pek tınlamıyor. Siz yine de bir mahkemeye gidin. Olmadı paramı geri yatır dedin mi? Ulaşa mıyornusun yoksa?

Bizim aile dolandırıcımız var. Çok içli bir abi. Başkasına dolandırılınca darılıyor. Kusura bakmasın.

Hocam geçmiş olsun. Sülalem polis ve şunu diyebilirim. Büyük ihtimal polise gitseniz çok yardımı olmayacaktır. Reise sövülmediği zaman siber suçlar pek tınlamıyor. Siz yine de bir mahkemeye gidin. Olmadı paramı geri yatır dedin mi? Ulaşa mıyornusun yoksa?

Ulaşıyorum hatta dün sesli konuştum. Arada bir küfür ediyor onların kayıtlarınıda aldım.

Ben dolandırılmadım ki. Sdece videosuna yorum yaptım.

başı belada.png

Mesajı almıştır diye düşünüyorum 1 2 kişi daha yazmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı