Kaliteli Ekolayzer Önerisi

Yazılım olarak bakıyorsanız bulmanız çok güç. Ben baya bir süre aradım yalnızca ses kartının kendisine ait sürücünün ekolayzırını çalıştırabildim. Tavsiyem ekolayzır yerine ses kartı alıp onun yazılımını kullanmanız. Sesin farkını o zaman anlarsınız..

Bu arada yeni nesil anakart kullanıyorsanız (7+1 veya dolby vs ibareli) zaten içerisindeki ekolayzır işinizi fazlasıyla görecektir..
Ekolayzırın kalitelisi olmaz elinizdeki ses çıkışının kalitesine göre ayar verebilir en fazla.

Yazılım olarak bakıyorsanız bulmanız çok güç. Ben baya bir süre aradım yalnızca ses kartının kendisine ait sürücünün ekolayzırını çalıştırabildim. Tavsiyem ekolayzır yerine ses kartı alıp onun yazılımını kullanmanız. Sesin farkını o zaman anlarsınız..

Bu arada yeni nesil anakart kullanıyorsanız (7+1 veya dolby vs ibareli) zaten içerisindeki ekolayzır işinizi fazlasıyla görecektir..
Ekolayzırın kalitelisi olmaz elinizdeki ses çıkışının kalitesine göre ayar verebilir en fazla.
Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.
Logitech Z553 ses sistemine sabihim. Bu sistemde çalmak için WAV formatında müziği nereden bulabilirim?

Wav formatında müziğe neden ihtiyac duyduğunu öğrenebilir miyim ? Zaten senin kullandığın bir aracı sistem olması gerek. Yani bilgisayarda ne açarsan onu çalacaktır.
Başka projelerin olduğunu varsayarak buradan mp3 formatlarını Wav olarak değiştirebilirsin. Ama dediğim gibi pek değişen bir durum olmayacaktır.
Benim niyetim pürüzsüz ses almak. Ayrıca müziğin detaylarını daha iyi duymak istiyorum.

Anladım ancak o tür paylaşımların yasal olmadığını hatırlatarak anca torrent olarak bulabilirsiniz.
Diğer türlü orjinal cd veya internet üzeri kaliteli ses veren Spotify kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı