Dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.Yazılım olarak bakıyorsanız bulmanız çok güç. Ben baya bir süre aradım yalnızca ses kartının kendisine ait sürücünün ekolayzırını çalıştırabildim. Tavsiyem ekolayzır yerine ses kartı alıp onun yazılımını kullanmanız. Sesin farkını o zaman anlarsınız..
Bu arada yeni nesil anakart kullanıyorsanız (7+1 veya dolby vs ibareli) zaten içerisindeki ekolayzır işinizi fazlasıyla görecektir..
Ekolayzırın kalitelisi olmaz elinizdeki ses çıkışının kalitesine göre ayar verebilir en fazla.
Benim niyetim pürüzsüz ses almak. Ayrıca müziğin detaylarını daha iyi duymak istiyorum.Wav formatında müziğe neden ihtiyac duyduğunu öğrenebilir miyim ? Zaten senin kullandığın bir aracı sistem olması gerek. Yani bilgisayarda ne açarsan onu çalacaktır.
Başka projelerin olduğunu varsayarak buradan mp3 formatlarını Wav olarak değiştirebilirsin. Ama dediğim gibi pek değişen bir durum olmayacaktır.
Online Ses Dönüştürücü - Sesleri MP3, WAV, MP4, M4A, OGG veya iPhone Ses Tonuna Dönüştür
online-audio-converter.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.