Kaliteli ekran koruyucu önerisi

wrt49

Picopat
Daha fazla  
Bugün telefonuma ekran koruyucu alacaktım fakat sadece hayalet ekran kaldığından dolayı hayalet taktırmak zorunda kaldım. Şimdi bu koruyucu telefonun görüntü kalitesini yarı yarıya düşürdü 1080p video piksel piksel izleniyor.

Bana görüntüyü bozmayacak olan ekran koruyucu çeşidini söyleyebilirseniz sevinirim.

Not: Aradığım ekran koruyucu Xiaomi telefonların kutudan çıkarken ekranında takılı olarak gelen ekran koruyucu.

İyi akşamlar.

Bugün telefonuma ekran koruyucu alacaktım fakat sadece hayalet ekran kaldığından dolayı hayalet taktırmak zorunda kaldım. Şimdi bu koruyucu telefonun görüntü kalitesini yarı yarıya düşürdü 1080p video piksel piksel izleniyor.

Bana görüntüyü bozmayacak olan ekran koruyucu çeşidini söyleyebilirseniz sevinirim.

Not: Aradığım ekran koruyucu Xiaomi telefonların kutudan çıkarken ekranında takılı olarak gelen ekran koruyucu.

İyi akşamlar.

Spigen'lere bakabilirsin.

200-350 arası
aslında direkt telefoncuya gidip uygulatacam internetten almayacağım sadece hangi tip almam gerektiğini bilemiyorum.

200-350 arası.
Aslında direkt telefoncuya gidip uygulatacağım internetten almayacağım sadece hangi tip almam gerektiğini bilemiyorum.

En iyisi telefoncudan al tip olarak da şimdi kalın koruyucular olur ekranı diger incelere gore daha iyi korur ama renkler solgun durabilir dediginiz gibi ekranda bozulmalar olabilir incelerde dusmelere değildi daha cok ekran cizilmelerine tozlara vs dayanklı onlarda renkleri daha iyi gosterir.

En iyisi telefoncudan al tip olarak da şimdi kalın koruyucular olur ekranı diger incelere gore daha iyi korur ama renkler solgun durabilir dediginiz gibi ekranda bozulmalar olabilir incelerde dusmelere değildi daha cok ekran cizilmelerine tozlara vs dayanklı onlarda renkleri daha iyi gosterir.
Hocam zaten ince tipte olanlardan arıyorum. Dediğim gibi xiaomi telefonların kutusundan çıkarken takılı olan koruyucular çok iyi ve görüntüyü bozmayan ince koruyucular. Önceki telefonum xiaomiydi ve hiç değiştirmeye bile gerek olmamıştı.

Hocam zaten ince tipte olanlardan arıyorum. Dediğim gibi Xiaomi telefonların kutusundan çıkarken takılı olan koruyucular çok iyi ve görüntüyü bozmayan ince koruyucular. Önceki telefonum xiao miydi ve hiç değiştirmeye bile gerek olmamıştı.

Bende telefoncudan oyle ince taktırdım bir kaçına bakarsan bulursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı