Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

hellyeahcuz

Kilopat
Yer
Çanakkale Merkez
Daha fazla  
Meslek
Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni
10 M Ethernet kablosu alacağım. Bütçe önemli değil. Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

İnternet hızınız nedir? Kablo seçiminde gereksiz masraftan kaçınmak adına, önemli bir detay.

İnternet hızınıza da biraz bağlı ama genel olarak cat6 veya bulursanız cat6a işinizi görür. Gereksiz yere cat7, cat8 çıkmanın anlamı yok tabi ev kullanıcısı iseniz. Marka olarak: Nexans veya Alfais tercih edebilirsiniz.

İnternet hızınız nedir? Kablo seçiminde gereksiz masraftan kaçınmak adına, önemli bir detay.

12Mbps İstanbul gibi bir yerde...

CAT6 almak istiyordum hep eski marka kablo kullandım hep ping artıyordu durduk yere.
Amazon'dan CAT6 ugreen marka almıştım yeni. Memnumum.

Ethernet hızınıza etki etti mi acaba?
Nexans çok iyi bence. Ben almıştım, memnunum.

Hepsiburada'da almış bir kişi farklı marka göndermişler güvenemedim.

Hocam ping probleminiz sağlayıcınızla alakalı olabilir. Cat 5 kablo bile yeterli çünkü, internet bağlantınıza. Yine de yeni bir Cat 6 kablo almak istiyorsanız; bu ürünü tercih edebilrsiniz. (İlla çok pahalı olmasına gerek yok, en nihayetinde kablo.)

CAT6 almak istiyordum hep eski marka kablo kullandım hep ping artıyordu durduk yere.
Çok adi olmadıkça vaat ettikleri hızı üç aşağı beş yukarı hepsinin sağlaması lazım. Aşırı ping sorunu yaşıyorsanız kablo uzunluğu çok absürt derecede (50-100 metre gibi) uzun veya iç kablolarda ya da ISS sağlayıcısı ile ilgili bir sorun olabilir.

Evde kedilerim var acaba kalın mı dışarısı 6 kedi ile yaşıyorum da bazen saldırabiliyor hıyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…