Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

İnternet hızınız nedir? Kablo seçiminde gereksiz masraftan kaçınmak adına, önemli bir detay.

12Mbps İstanbul gibi bir yerde...
İnternet hızınıza da biraz bağlı ama genel olarak CAT6 veya bulursanız CAT6a işinizi görür. Gereksiz yere CAT7, CAT8 çıkmanın anlamı yok tabii ev kullanıcısı iseniz. Marka olarak: Nexans veya alfais tercih edebilirsiniz.

CAT6 almak istiyordum hep eski marka kablo kullandım hep ping artıyordu durduk yere.
Amazon'dan CAT6 ugreen marka almıştım yeni. Memnumum.

Ethernet hızınıza etki etti mi acaba?
Nexans çok iyi bence. Ben almıştım, memnunum.

Hepsiburada'da almış bir kişi farklı marka göndermişler güvenemedim.

12Mbps İstanbul gibi bir yerde...

CAT6 almak istiyordum hep eski marka kablo kullandım hep ping artıyordu durduk yere.

Ethernet hızınıza etki etti mi acaba?

Hepsiburada'da almış bir kişi farklı marka göndermişler güvenemedim.
Hocam ping probleminiz sağlayıcınızla alakalı olabilir. Cat 5 kablo bile yeterli çünkü, internet bağlantınıza. Yine de yeni bir Cat 6 kablo almak istiyorsanız; bu ürünü tercih edebilrsiniz. (İlla çok pahalı olmasına gerek yok, en nihayetinde kablo.)

Çok adi olmadıkça vaat ettikleri hızı üç aşağı beş yukarı hepsinin sağlaması lazım. Aşırı ping sorunu yaşıyorsanız kablo uzunluğu çok absürt derecede (50-100 metre gibi) uzun veya iç kablolarda ya da ISS sağlayıcısı ile ilgili bir sorun olabilir.

Hocam ping probleminiz sağlayıcınızla alakalı olabilir. CAT 5 kablo bile yeterli çünkü, internet bağlantınıza. Yine de yeni bir CAT 6 kablo almak istiyorsanız; bu ürünü tercih edebilrsiniz. (illa çok pahalı olmasına gerek yok, en nihayetinde kablo.)

Evde kedilerim var acaba kalın mı dışarısı 6 kedi ile yaşıyorum da bazen saldırabiliyor hıyarlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı