Kaliteli Ethernet kablosu önerisi

Evde kedilerim var acaba kalın mı dışarısı 6 kedi ile yaşıyorum da bazen saldırabiliyor hıyarlar.
Standart, diyeyim. 6 kediye hiçbir şeyin dayanabileceğini zannetmiyorum . Ama tavsiye olarak; "Flat" kabloları daha kolay yıpratabilirler. O yüzden; önermiş olduğum tarzda bir kablo bakın, derim.

50 MBPS Download / 8 MBPS Upload hıza sahibim ve yakın zamanda 100 MBPS Download'a yükseltebilirim. Bana da önerebilir misiniz? 10 metre olmasına gerek yok, 2 metre bile yeter. Çünkü modem zaten bilgisayarın yanında.

Standart, diyeyim. 6 kediye hiçbir şeyin dayanabileceğini zannetmiyorum . Ama tavsiye olarak; "flat" kabloları daha kolay yıpratabilirler. O yüzden; önermiş olduğum tarzda bir kablo bakın, derim.

Attığınız linkteki kabloyu sipariş ettim kargo fiyati ile birlikte 37TL'ye denk geldi teşekkür ederim

50 MBPS Download / 8 MBPS Upload hıza sahibim ve yakın zamanda 100 MBPS Download'a yükseltebilirim. Bana da önerebilir misiniz? 10 metre olmasına gerek yok, 2 metre bile yeter. Çünkü modem zaten bilgisayarın yanında.
Hali hazırda kullandığınız kablo nedir, kötü durumda mı? Bu ve bu ürüne bakabilirsiniz.

"ete DATA CABLE CAT.5E UTP 26AWG" yazıyor. Kötü durumda değil.
CAT 5e kablosu, cat 5 kablosunun veri transferinde yaşanan veri hızının azalmasını karşılamak amacıyla geliştirilen kablodur. 100 mhz bant genişliğinde olup; 100/1000 mbps hızları karşılamaktadır. Kablo uzunluğu 100 metreyi geçmemelidir. Cat 5e kabloları geriye dönük olarak cat 5 kablolarıyla uyumludur. Kötü duruma değil ise kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yani sanırım kablo iyi. Durumunda sorun yok ve hızı tam olarak karşılıyor, boyutu da 1 metre veya 2 metre.

Yani sanırım kablo iyi. Durumunda sorun yok ve hızı tam olarak karşılıyor, boyutu da 1 metre veya 2 metre.

Benim kablom çok dandik, eski model olduğu için değiştiriyorum internet hızını belki etkiler tam performans alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…