FFelix
Femtopat
Standart, diyeyim. 6 kediye hiçbir şeyin dayanabileceğini zannetmiyorumEvde kedilerim var acaba kalın mı dışarısı 6 kedi ile yaşıyorum da bazen saldırabiliyor hıyarlar.
Standart, diyeyim. 6 kediye hiçbir şeyin dayanabileceğini zannetmiyorumEvde kedilerim var acaba kalın mı dışarısı 6 kedi ile yaşıyorum da bazen saldırabiliyor hıyarlar.
Standart, diyeyim. 6 kediye hiçbir şeyin dayanabileceğini zannetmiyorum. Ama tavsiye olarak; "flat" kabloları daha kolay yıpratabilirler. O yüzden; önermiş olduğum tarzda bir kablo bakın, derim.
Hali hazırda kullandığınız kablo nedir, kötü durumda mı? Bu ve bu ürüne bakabilirsiniz.50 MBPS Download / 8 MBPS Upload hıza sahibim ve yakın zamanda 100 MBPS Download'a yükseltebilirim. Bana da önerebilir misiniz? 10 metre olmasına gerek yok, 2 metre bile yeter. Çünkü modem zaten bilgisayarın yanında.
"ete DATA CABLE CAT.5E UTP 26AWG" yazıyor. Kötü durumda değil.
CAT 5e kablosu, cat 5 kablosunun veri transferinde yaşanan veri hızının azalmasını karşılamak amacıyla geliştirilen kablodur. 100 mhz bant genişliğinde olup; 100/1000 mbps hızları karşılamaktadır. Kablo uzunluğu 100 metreyi geçmemelidir. Cat 5e kabloları geriye dönük olarak cat 5 kablolarıyla uyumludur. Kötü duruma değil ise kullanmaya devam edebilirsiniz."ete DATA CABLE CAT.5E UTP 26AWG" yazıyor. Kötü durumda değil.
Yani sanırım kablo iyi. Durumunda sorun yok ve hızı tam olarak karşılıyor, boyutu da 1 metre veya 2 metre.CAT 5e kablosu, cat 5 kablosunun veri transferinde yaşanan veri hızının azalmasını karşılamak amacıyla geliştirilen kablodur. 100 mhz bant genişliğinde olup; 100/1000 mbps hızları karşılamaktadır. Kablo uzunluğu 100 metreyi geçmemelidir. Cat 5e kabloları geriye dönük olarak cat 5 kablolarıyla uyumludur. Kötü duruma değil ise kullanmaya devam edebilirsiniz.
Yani sanırım kablo iyi. Durumunda sorun yok ve hızı tam olarak karşılıyor, boyutu da 1 metre veya 2 metre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.