Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #11 xPigeons dedi: Bazı insanlar ucuza orenznero satıyor bulabilirseniz alın kesinlikle çok güzel bir kalem. 500 civarlarında bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon'da 416'ya var ama fiyatına göre tasarımını sevmedim. Aslında aklımda hala Rotring 500 veya Rapid Pro var ama yamulur diye korkuyorum.
xPigeons dedi: Bazı insanlar ucuza orenznero satıyor bulabilirseniz alın kesinlikle çok güzel bir kalem. 500 civarlarında bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Amazon'da 416'ya var ama fiyatına göre tasarımını sevmedim. Aslında aklımda hala Rotring 500 veya Rapid Pro var ama yamulur diye korkuyorum.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 5 Ekim 2022 #12 Zinederon dedi: Rotring 300 de plastik olmasına rağmen Rotring 500'den pahalı olduğundan dolayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, baktım da zamlanmış, eskiden 500'ün üçte ikisi, yarısı fiyatındaydı. Özellikle hafif bir kaleme bakılmıyorsa 500 daha mantıklı şu an. Alternatif olarak "Scrikss Graph-X" de olabilir, uzun kullanımda Rotring 500 ve 600'deki gibi tutma yerinde boya atması problemi bunda da var ama. Scrikss bir Türk markası, kullanıcı yorumları okuduğum kadarıyla güzel.
Zinederon dedi: Rotring 300 de plastik olmasına rağmen Rotring 500'den pahalı olduğundan dolayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, baktım da zamlanmış, eskiden 500'ün üçte ikisi, yarısı fiyatındaydı. Özellikle hafif bir kaleme bakılmıyorsa 500 daha mantıklı şu an. Alternatif olarak "Scrikss Graph-X" de olabilir, uzun kullanımda Rotring 500 ve 600'deki gibi tutma yerinde boya atması problemi bunda da var ama. Scrikss bir Türk markası, kullanıcı yorumları okuduğum kadarıyla güzel.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #13 matmakif dedi: Evet, baktım da zamlanmış, eskiden 500'ün üçte ikisi, yarısı fiyatındaydı. Özellikle hafif bir kaleme bakılmıyorsa 500 daha mantıklı şu an. Alternatif olarak "Scrikss Graph-X" de olabilir, uzun kullanımda Rotring 500 ve 600 gibi boya atması problemi bunda da var ama. Scrikss bir Türk markası, kullanıcı yorumları okuduğum kadarıyla güzel. Genişletmek için tıkla... Hafiflik aramıyorum. Hafif olarak zaten Kuru Toga var bende. Aslında Rotringleri çok beğeniyorum ama dediğin gibi yamulursa diye alamıyorum.
matmakif dedi: Evet, baktım da zamlanmış, eskiden 500'ün üçte ikisi, yarısı fiyatındaydı. Özellikle hafif bir kaleme bakılmıyorsa 500 daha mantıklı şu an. Alternatif olarak "Scrikss Graph-X" de olabilir, uzun kullanımda Rotring 500 ve 600 gibi boya atması problemi bunda da var ama. Scrikss bir Türk markası, kullanıcı yorumları okuduğum kadarıyla güzel. Genişletmek için tıkla... Hafiflik aramıyorum. Hafif olarak zaten Kuru Toga var bende. Aslında Rotringleri çok beğeniyorum ama dediğin gibi yamulursa diye alamıyorum.
enseri Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #14 Rotring 500 kullanıyorum öneririm. Yamulma vs yapmadı ama gelecekte yapar mı bilmem...
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.038 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Ekim 2022 #15 Scrikss ve pentel modellerine bakın.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 5 Ekim 2022 #16 Bende de metal kalem vardı, renk atıyordu ve çabuk çiziliyordu alırsan plastik al bence.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #17 enseri dedi: Rotring 500 kullanıyorum öneririm. Yamulma vs yapmadı ama gelecekte yapar mı bilmem... Genişletmek için tıkla... Yamulma düşünce oluyor siz çok düşürür müsünüz?
enseri dedi: Rotring 500 kullanıyorum öneririm. Yamulma vs yapmadı ama gelecekte yapar mı bilmem... Genişletmek için tıkla... Yamulma düşünce oluyor siz çok düşürür müsünüz?
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #18 Zinederon dedi: Amazon'da 416'ya var ama fiyatına göre tasarımını sevmedim. Aslında aklımda hala rotring 500 veya Rapid Pro var ama yamulur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yazdıkça uç çıkarma ve buna rağmen ucu saklama özelliği var fazla kalemde yok bu 2 özelliğin birlikte olması. Malzeme kalitesi de bayağı bir iyi. Onun dışında zebra delguard type er güzel, bayağı bir var önerebilirim.
Zinederon dedi: Amazon'da 416'ya var ama fiyatına göre tasarımını sevmedim. Aslında aklımda hala rotring 500 veya Rapid Pro var ama yamulur diye korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Yani yazdıkça uç çıkarma ve buna rağmen ucu saklama özelliği var fazla kalemde yok bu 2 özelliğin birlikte olması. Malzeme kalitesi de bayağı bir iyi. Onun dışında zebra delguard type er güzel, bayağı bir var önerebilirim.
A AGI Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 11 5 Ekim 2022 #19 Linux Kaymak dedi: https://www.hepsiburada.com/faber-castell-grip-1347-0-7mm-versatil-siyah-pm-ofisfab1347 https://www.hepsiburada.com/rotring-versatil-kalem-tikky-0-7-mm-siyah-1904696-p-HBV00001056TK Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye göre çok kötü kalemler.
Linux Kaymak dedi: https://www.hepsiburada.com/faber-castell-grip-1347-0-7mm-versatil-siyah-pm-ofisfab1347 https://www.hepsiburada.com/rotring-versatil-kalem-tikky-0-7-mm-siyah-1904696-p-HBV00001056TK Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye göre çok kötü kalemler.
enseri Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2022 #20 Zinederon dedi: Yamulma düşünce oluyor siz çok düşürür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Nadiren düşürdüm. Fazla düşürmedim.
Zinederon dedi: Yamulma düşünce oluyor siz çok düşürür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Nadiren düşürdüm. Fazla düşürmedim.