Kaliteli kot pantolon önerisi

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Siyah kot pantolon alacağım. Çok kaliteli olmalı, yani bollaşma kendini salma ve diz bölgesinde çok esneme olmayacak bir siyah kot almam lazım. Mavi'nin pantolonları artık çok fazla salıyor o yüzden başka markaya yönelecegim. Öneriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi premiumlar gayet güzel.

Mavi'nin pantolonları beş para etmez. Daha dün AVM'de bir deneyeyim belki likralı iyi bir şey bulurum dedim, hepsi kazık gibi, ne likra var ne kalite var. 1 yılı doldurmadan hepsi duman oluyor. Yıllardır Mavi'den kot alırdım ama artık eski kalitesi kalmadı.

Mavi'nin pantolonları beş para etmez. Daha dün AVM'de bir deneyeyim belki likralı iyi bir şey bulurum dedim, hepsi kazık gibi, ne likra var ne kalite var. 1 yılı doldurmadan hepsi duman oluyor. Yıllardır Mavi'den kot alırdım ama artık eski kalitesi kalmadı.

Kendi deneyimime göre konuşuyorum iki yıldır giyiyorum yıkamasını vesaire doğru yapıyorum aldığım gibi duruyor hissiyatı da normal mavi pantolonlara göre daha iyi.

Öyle mi hocam ben de eylül gibi siyah kot düşünüyordum. Mavinin black serisi görünüş olarak harika görünüyordu renk olarak yaklaşan yok tam istediğim renkteydi. Onu almayı düşünüyordum.
Siyah kot pantolon alacağım. Çok kaliteli olmalı, yani bollaşma kendini salma ve diz bölgesinde çok esneme olmayacak bir siyah kot almam lazım. Mavi'nin pantolonları artık çok fazla salıyor o yüzden başka markaya yönelecegim. Öneriniz nelerdir?
bu arada salma esneme her markada olmaz ama hangi marka olursa olsun siyah kotun ömrü belli. Bi kaç giyim sonrası rengi ölüyor.
Ona göre al yani sağlam aliyim uzun yıllar götürsün mantığıyla alma derim ben.

Geçim sıkıntısı çektiğimden yani kira ve 2 çocuk olduğundan dolayı 1 pantolon (Mavi Premium) iş dışında giyinmek için, 1 pantolon (Markasız) iş yerinde giyinmek için kullanıyorum. Mavi markalı pantolonu 3 yılda 1 yenisini alırım 4 farklı modelleri var kalite kalite değişiyor.

Kendi deneyimime göre konuşuyorum iki yıldır giyiyorum yıkamasını vesaire doğru yapıyorum aldığım gibi duruyor hissiyatı da normal mavi pantolonlara göre daha iyi.
Gerçekten arkadaşın dediği gibi Mavi'nin eski kalitesi kalmadı.. Tekrar gittiğimde premium olanlara dikkat edeceğim.

Levis cok öneriliyor bakacağım buna

Technopat Haberler

Geri
Yukarı