Baggy kot pantolon önerisi

Okul yönetmeliği genellikle okul pantolonu dışında almıyor (bizim müdür yardımcısı biraz uyuzdu sürekli kontrol ederdi) o yüzden sadece okul için almadan önce müdüre veya müdür yardımcılara bir danışın bence.

Okul pantolonu sadece siyah kot tarzı günlük hayatta da kullanabilirim siyahi ama genellikle okul için giyiyorum siyaha izin var.

Hocam öğrenciyiz fiyat açısından biraz pahalı mümkünse fiyatı 1kyı geçmeyecek ürünler atabilir misiniz?
Zara, bershka, pull and bear gibi markaların modelleri trendyolda ve fiziksel mağazalarda bazen çok ciddi indirimlere gidiyor ve 400-700 lira arasına düşüyor, takip etmek lazım. Hem kesimleri, hem de materyal kalitesi olarak ben açıkçası pull and bearı epey beğeniyorum. Flaw dahil birçok markanın kotları incecik ve oyuncak gibi hissettirirken pull and bear kotlarının çoğu ciddden kot gibi hissettiriyor ama tabii zevkler ve renkler meselesi.

Zara, Bershka, Pull and Bear gibi markaların modelleri Trendyol'da ve fiziksel mağazalarda bazen çok ciddi indirimlere gidiyor ve 400-700 lira arasına düşüyor, takip etmek lazım. Hem kesimleri, hem de materyal kalitesi olarak ben açıkçası Pull and Bear'ı epey beğeniyorum. Flaw dahil birçok markanın kotları incecik ve oyuncak gibi hissettirirken Pull and Bear kotlarının çoğu ciddden kot gibi hissettiriyor ama tabii zevkler ve renkler meselesi.

Şu an bildiğiniz bir indirim var mı peki?

Şu an bildiğiniz bir indirim var mı peki?
Bilemiyorum hocam, vaktiniz varsa yakınlardaki bi avmye gidip bi bakınabilirsiniz, hem diğer mağazalara da bakınırsınız bazen websitelerinde olmayan daha iyi fiyatlar oluyor. Defactonun, lc nin falan da ucuz ve gayet iyi kot pantolonları olabiliyor, lisede defactodan alıp 2 yıl giydiğim siyah bir kotum vardı mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı