Ucuz Çin malı ürünlerden değil, daha kaliteli bir şeyler önerir misiniz?
Ucuz Çin malı ürünlerden değil, daha kaliteli bir şeyler önerir misiniz?
Hocam link atma şansınız var mı ? Xiaomi olabilir bilindik marka sonuçta. Bütçe sıkıntım yokHocam bütçe ne kadar? Hala satılıyor mu bilmiyorum ama önceleri BenQ'nun bir iki modeli vardı onlara bir bakın isterseniz. Çin malı olmasın demişsiniz ama yaklaşık olarak 4 - 5 yıldır Xiaomi'nin monitör ışığını kullanıyor oldukça da memnunum isterseniz ona da bir bakın.
Hocam link atma şansınız var mı? Xiaomi olabilir bilindik marka sonuçta. Bütçe sıkıntım yok.
Ben Amazon.de üzerinden aldım, çok memnun kaldım ama getirebilecek birileri varsa tavsiye etmiş olayım. Türkiye'de yok maalesef.
Hocam yurtdışından getirtme şansım yok maalesef. Sizin şu attığınız n11'deki cihazı inceliyorum. Alınır mı bilemedim 5 kişi yorum yapmış. Hocam ayrı bir sorum olacak size. @MagniGame hocam size de sorayim aynı soruyu. Ben bu monitör ışığını kullanmadan masamın üstünü nasıl aydınlatabilirim ? Govee markasını bilirsiniz belki. O markadan bazı aydınlatmalar alacam. Onlar odayı komple aydınlatmaya yeterli gelir mi sizce bakın aşağıya linklerini bıraktım.Aynen hocam, dediğim cihaz Amazon.de'de 48€ getirebilirseniz oraya da bir bakın. BenQ da var yurt dışında ama fiyatı Xiaomi yanında biraz tuzlu.
Hocam yurtdışından getirtme şansım yok maalesef. Sizin şu attığınız n11'deki cihazı inceliyorum. Alınır mı bilemedim 5 kişi yorum yapmış. Hocam ayrı bir sorum olacak size. @MagniGame hocam size de sorayim aynı soruyu. Ben bu monitör ışığını kullanmadan masamın üstünü nasıl aydınlatabilirim ? Govee markasını bilirsiniz belki. O markadan bazı aydınlatmalar alacam. Onlar odayı komple aydınlatmaya yeterli gelir mi sizce bakın aşağıya linklerini bıraktım.
https://www.akakce.com/serit-led/en-ucuz-govee-h61d5301-2-nesil-5-m-beyaz-neon-fiyati,717296425.html
Hocam dediğim ürün cidden fiyatına göre çok çok iyi masayı baya aydınlatıyor hatta akşamları odada sadece bu ışık ile çalışıyorum. Satıcı konusunda bir şey diyemeyeceğim siz karar verin. Bahsettiğiniz markayı bilmiyorum o yüzden yorum yapmasam daha sağlıklı olur sanki.Hocam yurtdışından getirtme şansım yok maalesef. Sizin şu attığınız n11'deki cihazı inceliyorum. Alınır mı bilemedim 5 kişi yorum yapmış. Hocam ayrı bir sorum olacak size. @MagniGame hocam size de sorayim aynı soruyu. Ben bu monitör ışığını kullanmadan masamın üstünü nasıl aydınlatabilirim ? Govee markasını bilirsiniz belki. O markadan bazı aydınlatmalar alacam. Onlar odayı komple aydınlatmaya yeterli gelir mi sizce bakın aşağıya linklerini bıraktım.
https://www.akakce.com/serit-led/en-ucuz-govee-h61d5301-2-nesil-5-m-beyaz-neon-fiyati,717296425.html
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.