Kaliteli monitör önerisi

Onim4ru

Centipat
Daha fazla  
Hangi oyunları oynuyorsunuz?

Bilgisayarının donanımı nedir, eğer ki zayıfsa zaten 1440 p yi kaldırmayacaktır.

Ekran kartın nedir?
Onun haricinde Oddysey G65B bakabilirsin

Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Valorant & cs2

Ekran kartın nedir?
Rx7800xt nitro + ayrıca asus düşünüyorum başka markalara da baktım ama gönlüm asustan yana

Bilgisayarının donanımı nedir, eğer ki zayıfsa zaten 1440 p yi kaldırmayacaktır.
Rx7800xt r5 7600x Oynadığım oyunlarda genelde 1440x1080 veya 1280x1024 oynuyorum sadece 2k yı film, anime vs izlediğim için arada kaldım

Ekran kartın nedir?
Şuan elimde AOC 24g4x var onu satıp bunlardan birini almak istiyorum

1080P 24 inç 310 Hz mi, 2K 27 inç 180 Hz mi? FPS oyunları için ilk seçenek çok daha iyidir.
Rog strix beni cezbediyor yoksa vg249qm1a alıp kalan parayla klavye almayı düşünüyorum

Pivot özelliği olmasa da olur zaten olsa bile monitör tutucu almayı düşünüyorum

Rog strix beni cezbediyor yoksa vg249qm1a alıp kalan parayla klavye almayı düşünüyorum
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alıp yanına kaliteli bir klavye de çekebilirsin.
Bu arada dediğim 310 hz monitör bu. Renk gamutu ve parlaklığı da iyi:

Şuan elimde 24g4x var o da piyasanın hemen hemen en iyilerinden aldığımdan beridir hiç kullanmadım ve asus rog strix xg27acs nin beyaz rengi de mevcut bu yüzden almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…