Kaliteli monitör önerisi

Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alıp yanına kaliteli bir klavye de çekebilirsin.
Bu arada dediğim 310 hz monitör bu. Renk gamutu ve parlaklığı da iyi:
Hocam bu yeni modelin inceleme videosu hala yokmuş sanırım. Almak ne kadar mantıklı sizce ben de 10k bütçe ile monitör almayı düşünüyordum da bu monitör çok aklıma yattı fakat yeni bir model olduğu için biraz kuşkulu yaklaşıyorum. Bir de bu modelin 25G4SRE ile farkları tam olarak nedir sizden duymak isterim.

Hocam bu yeni modelin inceleme videosu hala yokmuş sanırım. Almak ne kadar mantıklı sizce ben de 10k bütçe ile monitör almayı düşünüyordum da bu monitör çok aklıma yattı fakat yeni bir model olduğu için biraz kuşkulu yaklaşıyorum. Bir de bu modelin 25G4SRE ile farkları tam olarak nedir sizden duymak isterim.

Dostum AOC kesinlikle üzmez ama ben ASUS ROG STRIX XG259QNS de karar kıldım

Bu monitörün strobe ayarı iyi çalışıyor. 380hz’den net gösterecektir, aklında bulunsun.

Bu monitörün strobe ayarı iyi çalışıyor. 380Hz'den net gösterecektir, aklında bulunsun.

Usta teşekkür ederim ama karar verdim zaten bendekini satıp ROG STRIX XG259QNS alacağım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

25G4SRE= Pivot ve yükseklik ayarı olmayan 25g4sxu.

ROG STRIX ekosistem mi kuruyorsunuz?
Hayır 2 senedir aklımda asus rog strix almak vardı maddi durumum yetmediği için 5k ya monitör aldım ve hiç kullanmak nasip olmadı şuan monitörün fiyatı 10k o fiyat bandında satabilirsem üstüne koyup almayı düşünüyorum

Hayır 2 senedir aklımda asus rog strix almak vardı maddi durumum yetmediği için 5k ya monitör aldım ve hiç kullanmak nasip olmadı şuan monitörün fiyatı 10k o fiyat bandında satabilirsem üstüne koyup almayı düşünüyorum
16k düz ips 1080p monitöre vermektense öğrenci indirimiyle 5.900 tl’ye g4 240hz ips almak daha mantıklı olur.

Veya 16.600 tl’ye g6 oled alınabilir. QNS’nin miniled veya QD arka aydınlatmaya sahip olmadığını biliyorsunuz değil mi? Ayrıca 1080p. Elmb ayarı da çok yüksek ihtimalle düzgün çalışmıyor.

Bence sırf rog diye bu paralar verilmez. Eko sistem kurmuş olsanız yine tamam ama bu da yok. Durumunuz çok iyidir falan yine alın eyvallah. Ama yazdıklarınıza göre parayı çar çur etmek isteyeceğinizi sanmıyorum. Yok ben yinede alacağım diyorsanız hayırlı olsun. Ben kendi adıma konuşacak olursam boş bir monitöre 16k para vermek istemezdim. Yıl olmuş 2025 millet bu paralara miniled, oled, QD monitör falan

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı