Kaliteli oyun önerisi

Aklıma gelmişken Malum Stardew Valley ve Minecraft oynamışsınız o zaman staxel oynanabilir.
Forager da sarıyor bayağı denemelisiniz.
 
Hocam bazı serilerinizde eksikler var bence onları tamamlayarak başlayın mesela Mafia, Assassin's Creed, GTA, Tomb Raider, metro gibi ve ayrıyeten RDR2, Crysis serisi, sliping dogs ve A Plague Tale serisine de bakabilirsiniz. Ayrıca bir başyapıt olan Max Payne serisini de kütüphanede göremedim.
 
Son düzenleme:
Yakuza Kiwami oynamadan Yakuza Kiwami 2 oynamışsın galiba. Eğer Yakuza Kiwami 2'yi oynamadıysan kesinlikle oyna, önceki oyunlara gerek yok. Bu oyun dışında Yakuza 0'ı ve Yakuza: Like a Dragon'u önerebilirim. Bunları da oynamak için herhangi bir Yakuza oyunu oynamana gerek yok. Zaten sende Yakuza 0 var.

Disco Elysium'a Türkçe desteği gelmişken kesinlikle oynanır.

Bulmaca oyunu seviyorsan The Talos Principle oynamanı tavsiye ederim.
 
Batman Arkham Şövalyesi,
Death Stranding,
Deadpool,
The Legend of Zelda BotW,
Mario 3D WORLD,
Super Mario Oddyseed,
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact (PPSSPP).
 
Hocam bazı serilerinizde eksikler var bence onları tamamlayarak başlayın mesela Mafia, Assassin's Creed, GTA, Tomb Raider, metro gibi ve ayrıyeten RDR2, Crysis serisi ve sliping dogsa da bakabilirsiniz. Ayrıca bir başyapıt olan Max Payne serisini de kütüphanede göremedim.

Exodus'a Epic'ten sahibim, Uplay oyunlarının hepsi var bende ama Uplay hesabımda var sadece, Tomb Raider oyununu çok kez bitirdim Rise of ve Shadow Of'a başlayacağım en azından ilham oldu :D, bunlar dışında diğerlerinin hepsini oynadım Max Payne'de aynı şekilde vardı 2'den fazla kez bitirdiğim oyunları gizlediğim için gözükmemiş. GTA serisinetekrar başlamayı istiyordum hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Yakuza kiwami oynamadan yakuza kiwami 2 oynamışsın galiba. Eğer yakuza kiwami 2'yi oynamadıysan kesinlikle oyna, önceki oyunlara gerek yok. Bu oyun dışında yakuza 0'ı ve yakuza: Like a Dragon'u önerebilirim. Bunları da oynamak için herhangi bir yakuza oyunu oynamana gerek yok. Zaten sende yakuza 0 var.

Disco Elysium'a Türkçe desteği gelmişken kesinlikle oynanır.

Bulmaca oyunu seviyorsan the talos principle oynamanı tavsiye ederim.

Yakuza serisine hiç başlamadım bile çok önerildiği için aldım tozlu raflara attım kaldı öyle. Kiwami 2 ile başlamak sizce iyi olur mu hocam? Disco Elysium almayı düşünüyordum hatırlattığınız için teşekkür ederim.


Daha önce bir arkadaş önermişti istek listeme attım indirimde alacağım ancak bu oyunu direksiyon setini aldığımda anca oynarım.
 

Geri
Yukarı