Kaliteli Parfüm önerisi

Ultra male yanı ne gider swy intensenly, angel share, kirene, layton sizce bir de muadil alacağım hangi siteyi önerirsiniz orijinaline yakın olması kokusu kalıcılığı ne önerirsin.
Kimyager Ahmet öneririm ultra male konusunda Afnan 9pm al ruxandan. Diğer sorun için de layton veya angel share alabilirsin sana kalmış onu da Kimyager Ahmetten al.

Merhaba Hocam.

Tercihlerin arasında en uygunu Le Male Elixir.

Ultra Male çok şekerli, Stronger With You İntensely herkes gibi.

Le Male Elixir ikisinin ortası.
Ne inanılmaz şekerli ne de İntensely gibi sokakta alabileceğin bir koku değil.

15 yaşındasın.Bu yaşta tütünlü,alkolik kokulardan uzak durman gerek çünkü o kokular olgun yaşlar için.

15 yaşında;

Mancera Tonka Cola

İsmi gibi biraz kola havası veriyor ama tatlı bir koku.Coca Cola'nın daha şekerli halini düşün.İşte o koku.Bazıları tarafından fazla çok tatlı olabilir ama Ultra Male kadar değil.

Mancera Cedrat Boise

Limonlu,ahşablı bir koku.Yaşına da uygun fresh bir koku.4 mevsim gidebilir ama kışın biraz sönük kalır.

Creed Millesime İmperial

Tuzlu,4 mevsim gidebilecek bir parfüm.Tuz akoru ön planda eğer tuzlu kokular seviyorsanız beğenirsiniz.Okul içinde uygundur.

Acqua Di Gio Profondo

Sahil kenarı havasında,çok ferah,akuatik bir koku.
Ama yazlık bir koku diğer mevsimleri tartmaz.

Azzaro The Most Wanted EDP

Tatlı, baharatlı bir koku.Herkes sever,kötü oluşum yapmaz.Çekicidir.

Byredo Gypsy Water

Hafif tatlı,sofistike bir koku.Yaşına uygun ve güzel bir seçim.

İnvictus Victory

Normal İnvictus gibi düşünme.Çok daha Amberli,tatlı, yoğun bir koku.Okul için biraz yoğun kaçar.Le Male Elixir tatlılık olarak 10 üzerinden 7 ise bu 8.

L'İmmensite

Sportif,okula uyum sağlayan bir koku.Hem genç gösterir hem farklı.

Valentino Uomo Born in Roma

Hafif tuzlu,hafif çiçekli ve aromatik bir koku.Hem yaşına uygun ne çok ağır ne de çok hafif bir koku.

Valentino Uomo Born in Roma İntense

Daha tatlı,genç işi bir koku.Okula gidebilir ama daha çok date havasında.

15 yaşındasın ve bazı kokulardan uzak durman gerek.

Bunlardan bazıları;
Parfums de Marly Layton
Black Afgano
Orto Parisi
Angel's Share
Le Male Le Parfum
Stronger With You Absolutely
Tom Ford Tuscan Leather, Tobacco Vanille
Mancera Red Tobacco
African Leather
Baccarat Rouge vb.

Kimyager Ahmet öneririm ultra male konusunda Afnan 9pm al ruxandan. Diğer sorun için de layton veya angel share alabilirsin sana kalmış onu da Kimyager Ahmetten al.
hocam sıkıntı şu kimaygerahmette 7 ürün var hngisi hngisinin muadli bilmiyorum ve 7 ürün olması ayrı sıkıntı angel share ve layton hngisi oluyor kimayger ahmette

Hocam çok öneri vermissiniz iki tane seçseniz hangisini seçerdiniz benim için kışda geliyor yani çok hafif olmasın ama çok ağırd olmasın sizin dediğiniz gibi orta olmalı hangi 2 tanesini seçim ve muadilini nereden alayim bu 2 taneyi.

İnstagramdan hangi kokuyu istiyorsan KimyagerAhmete yaz o ayarlıyo.

Uomo Born in Roma İntense ve The Most Wanted EDP alın.

İkiside çekici ve hoş kokular.
Biraz ağırlar ama şuanki aylarda yani sonbaharda giderler hatta ilkbaharda bile dozu iyi ayarlanırsa gider.

Muadil olarak çok bir bilgim ama Mad veya Bargello'da ikisininde olmadığını biliyorum.
Tutaste'de ikiside olması lazım.
Sego'da ise TMW var BİR İntense yok.

Muadil olarak diğer arkadaşın dediği gibi Kimyager Ahmet'e de bakabilirsin.
Sego, Tutaste,Kimyager Ahmet,Emre Boslu'da vardır yüksek ihtimalle.

Mad eskiden güzeldi de şu an çok başarılı bulamıyorum parfümlerini. Kendi özel serisi hariç tabii. Kimyager Ahmet'e Instagram'dan yaz listeyi atıyolar ama sipariş alıyolar mı Instagram'dan bilmiyorum. Ben siteden almıştım ve inanılmaz performanslı.

Hocam emin misiniz hiç bilmiyorum alırsamda boşa gider kötü olursa yşım daha 15 yani 10.sınıfım

Hocam emin misiniz hiç bilmiyorum alırsamda boşa gider kötü olursa yşım daha 15 yani 10.sınıfım
The Most Wanted üzmez ve herkes tarafından beğenilebilir çünkü tatlı-baharatlı bir koku.

Uomo İntense'i koklayıp alın çünkü bazı insanlar tarafından garip gelebilir.

Hocam hiç Stronger With You İntensely kokladınızmı mı?
Eğer kokladıysanız ve beğendiyseniz kesinlikle The Most Wanted'i beğenirsiniz.

Uomo garip gelebilir biraz çünkü Pudramsı,irisli bir parfüm onun yerine de Le Male Elixir alabilirsin ama çok şekerlidir bunu bilerek al alacaksan.

Yada normal Uomo Born in Roma alacaksın.
Aromatik,hafif çiçeksi,hafif tatlı bir koku.Kesinlikle kör alıma uygun ve hoşunuza gider.

Eğer hafif olsun ve limonun keskin olduğu birşey olsun diyorsan Cedrat Boise gider.Ama limon çok önplanda onu bilerek alın.

Son düzenleme:

Stronger with you intensenly kokladım the Most Wanted'i inceleyeceğim ya bir tane abi vardı bana kirke önerdi narcotic oňerdi sizce yani hatta ben size düşündükleri söyleyeyim sizde seçin.

Angels share.
Stronger with you intensenly.
Layton.
Le Male.
Ultra male
Le Male Elixir.
İnvictus victory.
The Most Wanted.
Kirke
Narcotic.
Eros.

Parfümler bunlar sizce benim gibi biri ne almalı kış için olmalı çok hafif olmamalı acayip hafifler şekerliler var çok şeker kokuyor odunsu ve acayip baharatlılar var onlarda çok ağır bana orta lavanta çecek şeker güzel bir koku olmalı hatta ben Bargello 709 ve 561 kullandım çok sevdim Bargello 685'i de orta seviye sevdim ama dediğim gibi iltifat alan bir parfüm olmalı dikkat çekici baştan çıkarıcı 2 tane en iyisi benim saydıklarımdan sizce hangisi benim için teşekkür şimdiden.

Hocam aşağıdan tek tek başlıyorum.

Eros;Çok popüler,çok sıradan,turunçgil ağırlıklı yazlık bir koku.Yaz dışında tartmaz ve inanılmaz derecede popüler yani kokuyu tanınmamak imkansız.

Narcotic;Çiçekli bir havası var gidebilecek bir parfüm.Eğer çiçek ağırlıklı kokular seviyorsanız beğenirsiniz ama bence ilk tercih olmamalı ki Mad Narcotic duymuşsunuzdur işte o koku bu.Yavaş yavaş popüler olmaya başladı.

Kirke;Yaşınıza kısmen gider ama bence alınmayacak ilk parfumlerden biri.Çok feminen eğilimli bir koku yani erkeğe asla yakışmaz çünkü çok meyveli.Ciddi manada kadın parfümü gibi kokuyor ki zaten unisex.

The Most Wanted;
En uygun seçim.Ne çok tatlı ne çok baharatlı tam dengesinde ve farklı hissettiren bir koku.İçindeki Kakule ile de biraz çiçek aroması var ama ön planda tatlılık ve baharatlılık var.Sen zaten İntensely'i koklamışsın ve sevdiysen bunuda seversin çünkü You havasında bir parfüm yani yakın kokular ben çok benzetemesemde yakın kokular deniyor.

İnvictus Victory;Amberli,şekerli bir koku.Normal İnvictus için çok tatlı kalıyor.Güzel mi güzel ama bayabilecek bir şekerlilikte.

Le Male Elixir;Uygun bir tercih.Şekerli ama buram buram bir şeker yok yani önplanda bal notası var buram buram bak kokuyor arkadan hafif bir nane vuruyor.Biraz popüler ama elit mekanlarda yani toplu taşımada falan alamazsınız kokusunu.

Ultra Male;Çok şekerli,Le Male Elixir'den de şekerli bir koku.Aynı şekilde Victory'den de şekerli.Ama genç havasında yaşına gider.

Le Male;İki Male'nin altında kalan bir koku.Hem koku olarak hem tatlılık olarak.Hafif birbirlerini andırıyor ama ikisine de göre şekerli değil.

Layton;Yaşına gitmez çünkü olgun bir koku.Odunsu hafif elmamsı bir koku.Güzel bir koku ama sizin için çok olgun başka kokulara yönelin.

Stronger With You İntensely;Her yerde alabilecegin bir koku.Herkes aynı herkesle birebir koku.İnanılmaz popüler bunun yerinde The Most Wanted öneririm.

Angel's Share;Gene yaşına uygun değil çünkü boozy bir koku yani içkili bir koku.Şeker ön planda arkada hafif içki var yaşına gitmez ki insanları bayar kapalı ortamda.

Senin için en uygun tercihler;

Yaşına uygun ve çokta ağır olmayanlar.

The Most Wanted ve Le Male Elixir.

Eğer seçeneklerin buysa bunlar en uygun tercihler.The Most Wanted dozu iyi ayarlanırsa ilkbaharda gidebilir.

Eğer bunlar şart değilse Uomo Born in Roma bakın.

Bahar aylarına uygun,kararında bir koku.Aromatik,hafif çiçeksi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…