Stronger with you intensenly kokladım the Most Wanted'i inceleyeceğim ya bir tane abi vardı bana kirke önerdi narcotic oňerdi sizce yani hatta ben size düşündükleri söyleyeyim sizde seçin.
Angels share.
Stronger with you intensenly.
Layton.
Le Male.
Ultra male
Le Male Elixir.
İnvictus victory.
The Most Wanted.
Kirke
Narcotic.
Eros.
Parfümler bunlar sizce benim gibi biri ne almalı kış için olmalı çok hafif olmamalı acayip hafifler şekerliler var çok şeker kokuyor odunsu ve acayip baharatlılar var onlarda çok ağır bana orta lavanta çecek şeker güzel bir koku olmalı hatta ben Bargello 709 ve 561 kullandım çok sevdim Bargello 685'i de orta seviye sevdim ama dediğim gibi iltifat alan bir parfüm olmalı dikkat çekici baştan çıkarıcı 2 tane en iyisi benim saydıklarımdan sizce hangisi benim için teşekkür şimdiden.
Hocam aşağıdan tek tek başlıyorum.
Eros;Çok popüler,çok sıradan,turunçgil ağırlıklı yazlık bir koku.Yaz dışında tartmaz ve inanılmaz derecede popüler yani kokuyu tanınmamak imkansız.
Narcotic;Çiçekli bir havası var gidebilecek bir parfüm.Eğer çiçek ağırlıklı kokular seviyorsanız beğenirsiniz ama bence ilk tercih olmamalı ki Mad Narcotic duymuşsunuzdur işte o koku bu.Yavaş yavaş popüler olmaya başladı.
Kirke;Yaşınıza kısmen gider ama bence alınmayacak ilk parfumlerden biri.Çok feminen eğilimli bir koku yani erkeğe asla yakışmaz çünkü çok meyveli.Ciddi manada kadın parfümü gibi kokuyor ki zaten unisex.
The Most Wanted;
En uygun seçim.Ne çok tatlı ne çok baharatlı tam dengesinde ve farklı hissettiren bir koku.İçindeki Kakule ile de biraz çiçek aroması var ama ön planda tatlılık ve baharatlılık var.Sen zaten İntensely'i koklamışsın ve sevdiysen bunuda seversin çünkü You havasında bir parfüm yani yakın kokular ben çok benzetemesemde yakın kokular deniyor.
İnvictus Victory;Amberli,şekerli bir koku.Normal İnvictus için çok tatlı kalıyor.Güzel mi güzel ama bayabilecek bir şekerlilikte.
Le Male Elixir;Uygun bir tercih.Şekerli ama buram buram bir şeker yok yani önplanda bal notası var buram buram bak kokuyor arkadan hafif bir nane vuruyor.Biraz popüler ama elit mekanlarda yani toplu taşımada falan alamazsınız kokusunu.
Ultra Male;Çok şekerli,Le Male Elixir'den de şekerli bir koku.Aynı şekilde Victory'den de şekerli.Ama genç havasında yaşına gider.
Le Male;İki Male'nin altında kalan bir koku.Hem koku olarak hem tatlılık olarak.Hafif birbirlerini andırıyor ama ikisine de göre şekerli değil.
Layton;Yaşına gitmez çünkü olgun bir koku.Odunsu hafif elmamsı bir koku.Güzel bir koku ama sizin için çok olgun başka kokulara yönelin.
Stronger With You İntensely;Her yerde alabilecegin bir koku.Herkes aynı herkesle birebir koku.İnanılmaz popüler bunun yerinde The Most Wanted öneririm.
Angel's Share;Gene yaşına uygun değil çünkü boozy bir koku yani içkili bir koku.Şeker ön planda arkada hafif içki var yaşına gitmez ki insanları bayar kapalı ortamda.
Senin için en uygun tercihler;
Yaşına uygun ve çokta ağır olmayanlar.
The Most Wanted ve Le Male Elixir.
Eğer seçeneklerin buysa bunlar en uygun tercihler.The Most Wanted dozu iyi ayarlanırsa ilkbaharda gidebilir.
Eğer bunlar şart değilse Uomo Born in Roma bakın.
Bahar aylarına uygun,kararında bir koku.Aromatik,hafif çiçeksi.