Kaliteli powerbank önerisi

Hocam peki bu attığınız batarya güvenilir midir? Yani alıp pişman olmak istemiyorum şahsen.
Deji markası herkesin aldığı bir marka.
Geçen sene ben de aynı siteden Mi 6 için batarya aldım, sıkıntı yok halen.
Ancak az da olsa sıkıntılı ürün denk gelme ihtimali var.

Güncel olarak kullanıyorum çok işime yarıyor hocam. Tek şarj ile günlerce gidiyor.

Güncel olarak kullanıyorum çok işime yarıyor hocam. Tek şarj ile günlerce gidiyor.

Hocam sanırım aynı ürünü atmışsınız. İkiniz de memnunsunuz gibi duruyor. Bunu düşünebilirim.

Deji markası herkesin aldığı bir marka.
Geçen sene ben de aynı siteden Mi 6 için batarya aldım, sıkıntı yok halen.
Ancak az da olsa sıkıntılı ürün denk gelme ihtimali var.
Hocam o zaman bu üstteki atılanı alıp üzerine bir de batarya değiştirteyim. Telefonun 2 eksisi var: ilki batarya performansı, ikincisi ise arada sırada kasması. Ama kasmalar çok nadir olduğu için rahatsız etmiyor çoğu zaman.

Hocam sanırım aynı ürünü atmışsınız. İkiniz de memnunsunuz gibi duruyor. Bunu düşünebilirim.

Hocam o zaman bu üstteki atılanı alıp üzerine bir de batarya değiştirteyim. Telefonun 2 eksisi var: ilki batarya performansı, ikincisi ise arada sırada kasması. Ama kasmalar çok nadir olduğu için rahatsız etmiyor çoğu zaman.
Al bak elde duruşu da böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_20240923_230505.jpg
    IMG_20240923_230505.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20240923_230458.jpg
    IMG_20240923_230458.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20240923_230453.jpg
    IMG_20240923_230453.jpg
    121,8 KB · Görüntüleme: 43
Powerbank zaten günümüzde herkese gerekli. Bütçe varsa 20000'lik almak daha iyi tabi. 2 kere fullemek yerine 4 kere fullersiniz telefonu. Bataryayı değiştirmeniz de en doğrusu. Kaç senelik telefon. Batarya performansı zaten düştü diyorsunuz. Yakında şişmeye de başlardı muhtemelen.

Kendi kendine boşalma sorunu olduğu söyleniyor.

Emin değilim ben bizzat denemedim. İlk fırsatımda telefon, tablet ve ROG Ally'ımı beslemek için almayı düşünüyorum. Bir de uçaklarda yasal sınır tam olarak bu kadar depo olmasını da göz önüne alarak attım. Reddit'te ve YouTube'da öven çok var. Ancak dediğim gibi bizzat kendim deneyimlemedim. Sadece nette gördüklerimle yorum yapıyorum. O yüzden söyleyenler haklı da olabilir yalanlayamıyorum ne yazık ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı