Çözüldü Kaliteli PS3 kolu nereden bulurum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
25 Ocak 2020
Mesajlar
352
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PC toplayınca yatağımın altına atıp unuttuğum PS3 bugün aklıma geldi ve bitirmediğim bir sürü özel oyun olduğunu düşündüm. Uncharted serisi, The Last of Us gibi ama elimdeki kol o kadar kötü ki FPS oyunlarında adamın kafasına bile nişan almaya 5 dk uğraşıyorsun, piyasada PS3 kol kalmadı diye biliyorum, en azından kaliteli bir kol var mı bildiğiniz PS3 ile uyumlu olan? Özellikle FPS oyunlarında güçlük çekmeyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
maalesef ps3 için orjinal kol bulmanız neredeyse imkansız orjinal diye satanlar ya ne sattığını bilmiyorum ya da insanları dolandırma peşindeler. Hepsiburadadan 4 adet kol alıp iade ettim, ya sahte ürün ya da kullanılmış 2. el ürünler gönderdiler 5. aldığım kolda sahte çıkınca orjinal bulamayacağımı anladığım ve kola ihtiyacım olduğu için kolu iade etmedim. Dikkat etmen gereken r2 ve l2 tuşları ile l3 ve r3 tuşları genelde bu tuşlarda sıkıntı oluyor. 2.El alacağın kollarda yıllanmış kollar olabileceği göz önünde bulundur aldıktan bir süre sonra bozulma riski bulunmakta .Eğer 0 almaya karar verirsen sana tavsiye 60-70 liraya geçmeyecek bir kol tercih etmen alırkende rahatlıkla iade edebileceğin bir siteden almanı öneririm dediğim gibi kollar ya 2. el yada kötü imitasyon kollar bazı tuşları sorunlu çalışıyor
Sahibinden'den bulabilirsiniz. Sıfır olanlar arasından orijinal aramak, samanlıkta iğne aramaya benziyor. Ben Hepsiburada'dan aldığımda çakma çıktı.


OEM modelin normalden farkı nedir?
Yenilenmiş değil de, benzer şekilde üretilmiş hali. Orijinalinin akrabası gibi yani DS3 bulunmayacağı için üretilen bir model.
 
Letgo'daki kişiye parayı yollasam adres versem ya yollamassa bu Letgo işleri nasıl oluyor hiç yapmadımda
Sahibinden üzerinden GeT açmasını isteyin, parayı ödüyorsunuz ve ürün elinize geçip onaylamadığınız sürece kişi parayı alamıyor. İade ederseniz paranız sizde kalıyor.
 
Sahibinden üzerinden GeT açmasını isteyin, parayı ödüyorsunuz ve ürün elinize geçip onaylamadığınız sürece kişi parayı alamıyor. İade ederseniz paranız sizde kalıyor.
bu işlerle uğraşmak yerine yakınımdakilere bakıyım dedim turhal gibi leş bi yerde oturduğum için yok o yüzden direk internet sitelerinden alıcam letgoya bulaşmak istemiyorum ama sizin dediğinizde çok mantıklı
Arkadaşlar link bulursanız atarsanız sevinirim
Arkadaşlar link bulursanız atarsanız sevinirim
 
Sony Ps3 Dualshock 3 Wireless Controller Orjinal Oyun Kolu Fiyatı Bunlar orijinal.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı