3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz
3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz
Anladım replika satan bir yer bilmiyorum ama aldığın ürün hem 2 bin civarı olup hem orj jordan low konforu sağlamayacak senin tercihin yine de. Kısa sürede atarsın kenara.
3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz.
Hor kullanmadıysan ayyakkabı nasıl patladı? İnsanların aklıyla dalga geçme. Premium bir modeli 5 ayda patlattıysan çakma ayakkabı ayağında fazla durmaz. Ayak sağlığın ve konforun için orijinal ayakkabı al.
Eskiden buradan 600 TL'ye travis Black Phantom almıştım, 1 yıla yakın kullanmıştım ve çok da kötü değildi. Eğer almakta ısrarcıysan burayı önerebilirim.