Kaliteli replika ayakkabı satıcı önerisi

Yanlış anlama ama replika ürün alıp 2-3 güne köşeye atacağına hakkını verip orijinalini neden almıyorsun ki

3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz

3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz
Anladım replika satan bir yer bilmiyorum ama aldığın ürün hem 2 bin civarı olup hem orj jordan low konforu sağlamayacak senin tercihin yine de. Kısa sürede atarsın kenara.

3700'e orijinal Jordan Low aldım 5 ay oldu yanları patladı derisi soyuldu hor kullanmadım ayakkabıyı onun yerine kaliteli replika alırım 2 tane daha uzun giyerim hem farklı model giyerim diye düşünüyorum ve içim acımaz.

Dostum Nike'yi beğenmediysen puma dene onu beğenmezsen Adidas dene onu beğenmezsen kappa dene ama replika alma.

Hor kullanmadıysan ayyakkabı nasıl patladı? İnsanların aklıyla dalga geçme. Premium bir modeli 5 ayda patlattıysan çakma ayakkabı ayağında fazla durmaz. Ayak sağlığın ve konforun için orijinal ayakkabı al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı