O zaman zaten sürülü olan macun daha taş olmamış hala idare ediyormuş. Sen yine de yenile, 70C seviyelerinde sabit tutarsın.Şu an 80 75 arası gidiyor nadiren 83 85'e çıkıyor
O zaman zaten sürülü olan macun daha taş olmamış hala idare ediyormuş. Sen yine de yenile, 70C seviyelerinde sabit tutarsın.Şu an 80 75 arası gidiyor nadiren 83 85'e çıkıyor
O zaman zaten sürülü olan macun daha taş olmamış hala idare ediyormuş. Sen yine de yenile, 70C seviyelerinde sabit tutarsın.
75-80 arası kabul edilebilir fakat çok fazla 80 üstüne çıkıyorsa hatta 1 saat bile oyun oynarken 80 üstünü görüyorsa macun değişim zamanı gelmiştir.Yani derecelerde bir sıkıntı yok değil mi?
75-80 arası kabul edilebilir fakat çok fazla 80 üstüne çıkıyorsa hatta 1 saat bile oyun oynarken 80 üstünü görüyorsa macun değişim zamanı gelmiştir.
Değiştirin hocam yine taze macun iyidir kafanız rahat olur.Çok fazla çıkmıyor ama sabahları bir de İzmir sıcağında 82 75 arası gidiyor
Değiştirin hocam yine taze macun iyidir kafanız rahat olur.
Eder hocam sıkıntı çıkmaz düzgün bir macun alın sürün, benim önerim Cooler Master.Yani birkaç hafta idare eder mi hocam macun kalitesiz fanla beraber gelmişti macunum kalmadığı için süremedim birkaç hafta idare ederse alacağım acele etmiyorum yani
Eder hocam sıkıntı çıkmaz düzgün bir macun alın sürün, benim önerim Cooler Master.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.