Kaliteli termal macun önerisi

Bu bilgisayara göre fiyat fazla geldi bana göre tabii bilmiyorum olması gereken nedir siz daha iyi bilirsiniz.
Benim attığım linktekini önerir misiniz peki ucuz yorumları iyi görünüyor.
Maxtor övülüyordu, en son Amazon'da 150TL gibi bir şeydi. Eğer ki 300 bandına çıkabilirseniz Teknobiyotik'te 8gr MX6 alın birkaç sene kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil uygulamadan girdim zaten ama çark gelmedi.
Bilmiyorum hocam. Normal bir şekilde girdiğimde bana çıkmıştı aynı şekilde arkadaşlarıma da. Süresi dolmuş olabilir bir kaç sefer daha deneyin fakat kuponsuz haliyle bile oldukça uygun piyasaya göre.

Baktım 8 gr MX -6 daha mantıklı, indirime girmiş 298 TL güvenilir mi bu site hocam?

Az önce belirtmistim zaten MX6 alabileceginizi.

Eğer ki 300 bandına çıkabilirseniz Teknobiyotik'te 8gr MX6 alın birkaç sene kullanırsınız.

MX4'ten iyidir, Athlon icin ihtiyaciniz yok ama ileride güçlü bir sistem dizerseniz aradaki fark işinize yarar. Şahsi görüşüm bütçenizi zorluyorsa gerek yok aksi taktirde daha iyi her zaman iyidir.

Evet Teknobiyotik güvenilirdir Artics'in piyasada fazlasiyla sahtesi bulunduğu için genellikle Teknobiyotik tercih edilir ve Amazon gibi yerlerden aldiginiz Artics macunlarinda saticisi zaten Teknobiyotik'dir.

Uyari aldığım için biraz geç yazmak zorunda kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı