TurboxFanClub
Hectopat
Fiyatını hak eden abartı olmayacak şekilde USB bellek arıyorum, fiyatı yüksek veya düşük olmasın parasını hak etsin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam öncelikle ne için kullanacaksınız, hızı ne kadar önemli, takacak olduğunuz cihazlardaki usb desteği nedir, hangi kapasitede bir cihaz arıyorsunuz gibi soruların cevaplarını yazmanız gerekir. Ondan sonra bizler öneride bulunabiliriz anca.Fiyatını hak eden abartı olmayacak şekilde USB bellek arıyorum, fiyatı yüksek veya düşük olmasın parasını hak etsin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
64 GB veya 128 olabilir. Hızı pek önemli değil. BIOS güncellemesi yapmak için kullanacağım, normalde usb bellek kullanmam zaten. Onun haricin de elimde olsun yeter, gerekirse kullanırım diye düşünüyorum.Hocam öncelikle ne için kullanacaksınız, hızı ne kadar önemli, takacak olduğunuz cihazlardaki usb desteği nedir, hangi kapasitede bir cihaz arıyorsunuz gibi soruların cevaplarını yazmanız gerekir. Ondan sonra bizler öneride bulunabiliriz anca.
Şu ürün alınabilir bir ürün. Sadece yorumlarına bakmalısınız. Vaadedilen hızlar ne kadar tutuyor diye.![]()
SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Dual Drive Luxe Type-C SDDDC4-128G-G46 128 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.