Kaliteli USB bellek önerisi

TurboxFanClub

Hectopat
Fiyatını hak eden abartı olmayacak şekilde USB bellek arıyorum, fiyatı yüksek veya düşük olmasın parasını hak etsin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Fiyatını hak eden abartı olmayacak şekilde USB bellek arıyorum, fiyatı yüksek veya düşük olmasın parasını hak etsin yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam öncelikle ne için kullanacaksınız, hızı ne kadar önemli, takacak olduğunuz cihazlardaki usb desteği nedir, hangi kapasitede bir cihaz arıyorsunuz gibi soruların cevaplarını yazmanız gerekir. Ondan sonra bizler öneride bulunabiliriz anca.

Hocam öncelikle ne için kullanacaksınız, hızı ne kadar önemli, takacak olduğunuz cihazlardaki usb desteği nedir, hangi kapasitede bir cihaz arıyorsunuz gibi soruların cevaplarını yazmanız gerekir. Ondan sonra bizler öneride bulunabiliriz anca.
64 GB veya 128 olabilir. Hızı pek önemli değil. BIOS güncellemesi yapmak için kullanacağım, normalde usb bellek kullanmam zaten. Onun haricin de elimde olsun yeter, gerekirse kullanırım diye düşünüyorum.

Şu ürün alınabilir bir ürün. Sadece yorumlarına bakmalısınız. Vaadedilen hızlar ne kadar tutuyor diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı