Kaliteli ve bütçe dostu klavye/kulaklık önerisi

Daha fazla  
Başlıkta yazdığı gibi kaliteli ve mekanik klavye arıyorum yanına da güzel bir kulaklık. Merak edenler için eski kulaklığım Logitech G332 ve padleri kullanılamayacak duruma geldi artı olarak kablosu hasar aldı kısacası eskidi bu yüzden önereceğiniz ekipmanlar kablosuz olur ise güzel olur ancak kablolu ekipman önerilerine de açığım.
Önereceğiniz ekipmanların fiyatı çok pahalı olmasın.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığı gibi kaliteli ve mekanik klavye arıyorum yanına da güzel bir kulaklık. Merak edenler için eski kulaklığım Logitech G332 ve padleri kullanılamayacak duruma geldi artı olarak kablosu hasar aldı kısacası eskidi bu yüzden önereceğiniz ekipmanlar kablosuz olur ise güzel olur ancak kablolu ekipman önerilerine de açığım.
Önereceğiniz ekipmanların fiyatı çok pahalı olmasın.

Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.
Bütçe nedir?

İyzico ve Parolapara kullanarak klavyeyi 1850TL'ye getirebiliyorsunuz.

İyzico ve Parolapara kullanarak klavyeyi 1850TL'ye getirebiliyorsunuz.
Hocam yok mu full klavye? Oynadığım oyunlarda numpad dahil bütün tuşları kullanıyorum + olarak kulaklık bana pek kaliteli gelmedi başka öneriniz var mı?

tam olarak bit bütçem yok attıklarınıza göre bir bütçe yapıcaktım ama 1-2k olabilir max 3k olsun.
Bunu derken toplam bütçe değil hem klavye hem de kulaklığın bütçesini belirttim yanlış anlaşılmasın yani kulaklık 1-2k klavye 1-2k olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı