Kaliteli ve sağlam kulak içi kablolu kulaklık

BoraLevley

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam, uzun zamandır kulak içi kulaklığım sıkıntılı, tek taraftan ses gelmiyor, kablosu neredeyse kopacak. Artık yenilemenin vakti geldi, kolay kolay yıpranmayacak, bozulmayacak, ses kalitesi yeterli seviyede fazla pahalı olmayacak (250-350₺) bir kablolu kulaklık arıyorum. KZ marka önerenler oldu ama emin olmak için buraya başvurmayı tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, uzun zamandır kulak içi kulaklığım sıkıntılı, tek taraftan ses gelmiyor, kablosu neredeyse kopacak. Artık yenilemenin vakti geldi, kolay kolay yıpranmayacak, bozulmayacak, ses kalitesi yeterli seviyede fazla pahalı olmayacak (250-350₺) bir kablolu kulaklık arıyorum. KZ marka önerenler oldu ama emin olmak için buraya başvurmayı tercih ettim.
Bass seviyorsanız Sony MDR-XB50AP öneririm. 3 sene önce almıştım kaybettim. Şimdi ise Sony MDR-XB55AP aldım. Dayanıklı istiyorsunuz zaten Sony kaliteli ve dayanıklı üreten bir firma.

Oppo öneririm eskiden Samsung'un kulak içi silikonsuz kulaklığını kullanıyordum kalite falan gayet iyiydi. Sonra bu marka ile tanıştım daha doğrusu telefon ile beraber geldi. Resmen level atlamış gibi hissettim kesinlikle öneririm. Eğer silikonsuz seviyorsan uygundurda ama attığım site orijinal mi bilmiyorum araştır orijinalini al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı