Barracuda'nın mı eline su dökülmez? Yapmayın Allah aşkına.Kalite olarak ikisinin de eline su dökülmez. Ben bunu öneririm.
![]()
Seagate 3.5" 2 TB Barracuda ST2000DM006 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate 3.5" 2 TB Barracuda ST2000DM006 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate 3.5" 2 TB Barracuda ST2000DM006 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk özelliklerini incele, 870,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlışım varsa mazur görün. 14 seneyi aşkındır eşe dosta kendime dizdiğim sistemlerde kullandığım vakit hiçbir arıza, bad sector vs. bir durumla karşılaşmadım. Siz neden önermiyorsunuz?Barracuda'nın mı eline su dökülmez? Yapmayın Allah aşkına.
Önerim budur.![]()
Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk özelliklerini incele, 1.754,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlışım varsa mazur görün. 14 seneyi aşkındır eşe dosta kendime dizdiğim sistemlerde kullandığım vakit hiçbir arıza, bad sector vs. bir durumla karşılaşmadım. Siz neden önermiyorsunuz?
Barracuda'nın mı eline su dökülmez? Yapmayın Allah aşkına.
Önerim budur.![]()
Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Toshiba 3.5" 2 TB P300 HDWD320UZSVA 7200 RPM SATA 3.0 Harddisk özelliklerini incele, 1.754,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bilgilenmiş oldum. Teşekkür ederim.Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı?
Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...www.technopat.net
Ben aldım bu Toshiba'dan aynısı var hiç memnun değilim çok sesli ve yazma hızı büyük dosyalarda hep düşüyor. Sağlam disk sağlık vs sorun yok ancak disk sesi çok rahatsız ediyor.
En iyisi Western Digital.
Yanlışım varsa mazur görün. 14 seneyi aşkındır eşe DOS'ta kendime dizdiğim sistemlerde kullandığım vakit hiçbir arıza, bad sector vs. bir durumla karşılaşmadım. Siz neden önermiyorsunuz?
WD de alsan P300'den farklı olmayacak. 7200 devir diskte ses olur, sessiz istiyorsan SSD alacaksın. Yazma hızı için de durum aynı.
HDD alıp sesinden ve hızından şikayet etmek, Egea alıp 400 basmıyor demek kadar saçma.
Tek sorun SMR değil ki.Ayrıca o verdiğiz örnek makalede Barracuda için SMR kayıt sistemi diyor ve Toshiba da aynı sistemi kullanıyor 256MB cache belleği olan tüm diskler smd kullanıyor. Sadece 64 MB belleği olanlar CMR yapısı kullanıyor. Zaten bunlar daha pahalılar ve bulmak çok zor. Büyük dosyalarda hız düşüklüğüde bu yüzden var Toshiba'da.
WD çok daha sessiz. 7200 RPM olmasına karşın. Arada fark var kullandığım için biliyorum ev disk dolu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.