Kaliteli ve ucuz 2 TB HDD önerisi

Tek sorun SMR değil ki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada devasa bir ses ve performans farkı yok.

Red disk ile ne alakası var ben blue disk diyorum sen red paylaşıyorsun :D şu an SMR disk harici disk bulmak zor. Barracuda da senin dediğin Toshiba da aynı ancak Toshiba Western Digital blue ya göre çok daha sesli. Ben kendi bizzat denemiş biri olarak söylüyoruım videolara göre yorum yapmıyorum.

Ayrıca o verdiğiz örnek makalede Barracuda için SMR kayıt sistemi diyor ve Toshiba da aynı sistemi kullanıyor 256MB cache belleği olan tüm diskler smd kullanıyor. Sadece 64 MB belleği olanlar CMR yapısı kullanıyor. Zaten bunlar daha pahalılar ve bulmak çok zor. Büyük dosyalarda hız düşüklüğüde bu yüzden var Toshiba'da.

WD çok daha sessiz. 7200 RPM olmasına karşın. Arada fark var kullandığım için biliyorum ev disk dolu.

Eki Görüntüle 2533567

Bu da görseli. Makaleyi yazan kişi haklı bu diskler tercih edilmemeli Toshiba'nın bu modeli de dahil.
Evet şimdi inceledim ve ben de fark ettim ki 2 TB P300 modeli de SMR yapısına sahip. CMR yapısına sahip 7200 RPM 3.5 inç HDD listesi oldukça dar ve 2 TB'lık WD Blue'yu bünyesinde barındırıyor.

@Vaper06 attığınız hard disk günlük kullanımdan ziyade güvenlik kameraları için uygun.

Red disk ile ne alakası var ben blue disk diyorum sen red paylaşıyorsun :D şu an SMR disk harici disk bulmak zor. Barracuda da senin dediğin Toshiba da aynı ancak Toshiba Western Digital blue ya göre çok daha sesli. Ben kendi bizzat denemiş biri olarak söylüyoruım videolara göre yorum yapmıyorum.
Blue nerede dedin?

Blue nerede dedin?

Blue demedim ama red tavsiye edecek değilim. Sen direk kafana göre red i seçip önüme koymuşsun

Yüksek RPM ucuz var mı? Bildiğiniz

Kullanım amacınız nedir? Oyun mu yoksa depolama mı yedek vs mi?

Evet şimdi inceledim ve ben de fark ettim ki 2 TB P300 modeli de SMR yapısına sahip. CMR yapısına sahip 7200 RPM 3.5 inç HDD listesi oldukça dar ve 2 TB'lık WD Blue'yu bünyesinde barındırıyor.

@Vaper06 attığınız hard disk günlük kullanımdan ziyade güvenlik kameraları için uygun.

Öyle zaten arkadaş öne sürüyor ama kendi de diskten bir haber. Anca gülücük yapıştırıyor.

Blue demedim ama red tavsiye edecek değilim. Sen direk kafana göre red i seçip önüme koymuşsun

Kullanım amacınız nedir? Oyun mu yoksa depolama mı yedek vs mi?

Öyle zaten arkadaş öne sürüyor ama kendi de diskten bir haber. Anca gülücük yapıştırıyor.
Oyun oynamak ve Video çekmek için yer kalmadı artık.

Dedi ve 2 TB SSD parasına HDD önerdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı