Kaliteli video edit için program önerisi

Crack desteklenmediğini bildiğim için ücretsiz olsun demiştim fakat eğer aylık 150 TL'yi geçmeyecekse üyelik alabilirim.

iOS cihazlarda var mı?

Hocam eğer öğrenciyseniz tüm programlar 465 TL aylık. Ama ciddi olarak bu işi yaparsanız mantıklı ve bilgisayarınızın iyi olması lazım rahat kullanmak için.

Hocam eğer öğrenciyseniz tüm programlar 465 TL aylık. Ama ciddi olarak bu işi yaparsanız mantıklı ve bilgisayarınızın iyi olması lazım rahat kullanmak için.

Öğrenme süreci falan en az 3 ay sürer bence, bu sırada video edit konusunda After Effects daha iyi değil mi hocam ya?

Öğrenme süreci falan en az 3 ay sürer bence, bu sırada video edit konusunda After Effects daha iyi değil mi hocam ya?
Çok farklı programlar Premiere Pro uzun videoları düzenlemek için kullanılır öbür yandan After Effects ile efekt yapılır. Konu sahibinin videosu After Effects mesela onu Premiere Pro ile yapamazsın yapsan ile bir After Effects verimi vermez.

Çok farklı programlar Premiere Pro uzun videoları düzenlemek için kullanılır öbür yandan After Effects ile efekt yapılır. Konu sahibinin videosu After Effects mesela onu Premiere Pro ile yapamazsın yapsan ile bir After Effects verimi vermez.

Fazla detay vermeden arkadaşın istediği türe After Effects uyduğu için öyle dedim.

After effects kafama yattı aslında ama iPhone 8 Plus cihazım buna ne kadar yatkın?

Bilgisayarım işlemci dışında çok kötü değil aslında. 465TL benim gibi bir öğrenci için çok para.

After Effects kafama yattı aslında ama iPhone 8 Plus cihazım buna ne kadar yatkın?

Bilgisayarım işlemci dışında çok kötü değil aslında. 465TL benim gibi bir öğrenci için çok para.

Yalnız After Effects PC uygulaması hocam.

J7 Prime ile kullanmıştım uygulamayı, çok kasma olmuyor. Ama çok da hızlı bir şey bekleme Redmi Note 13'te bile kasiyor program.

Üst düzey editler yapmak istiyorsan en az 6 ay da öğrenirsin.

Üst düzey mi bilmem ama amacım örneğini attığım videodaki gibi editler yapmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı