Kalitelihesap.com güvenilir mi?

betromax

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Kalitelihesap.com adlı siteden Valorant hesabımı sattım. Yaklaşık 6650 TL civarı para yattı. Parayı siteden çekmeye çalıştığımda bana bu bakiyenin %40'lık kısmını siteye yatırmam gerektiğini söylediler. O da 2650 TL civarı yapıyor. Sizce dolandırıcılar mı yoksa güvenilir bir site mi?

İyi akşamlar. Kalitelihesap.com adlı siteden Valorant hesabımı sattım. Yaklaşık 6650 TL civarı para yattı. Parayı siteden çekmeye çalıştığımda bana bu bakiyenin %40'lık kısmını siteye yatırmam gerektiğini söylediler. O da 2650 TL civarı yapıyor. Sizce dolandırıcılar mı yoksa güvenilir bir site mi?

Hocam bilmediğin sitelerde ilan değil üyelik bile açma. Türkiye'de bu işin yapılacağı tonla site var. İtemsatış, GameSatış vb.

hocam açık konuşayım, kalitelihesap sitesinin adını ilk defa duyuyorum. genelde böyle satışlarda itemsatış gibi daha bilindik, oturmuş platformları kullanıyorum. sattığın hesabın parasını çekmek için %40 yatırman gerektiğini söylemeleri de bayağı şüpheli. normal bir sitede böyle bir şart olmaz. ben olsam dikkatli olurum.

kanka sakın yatırma dolandırıyolar

benim 2400 liramı aldılar öyle hem hesap hem para gitti a4n1larını s12kecem simdi sikayetvara yazdım paramı iade etmezlerse mahkemeye kadar gidecem dayım ilgileniyo suan surecle dava falan accaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı