Kalitesiz mousepad alınır mı?

Kalanlı Bölme

Kilopat
Yer
Anamur/Mersin
N11 üzerinde 11 TL'ye ücretsiz kargolu mousepad çeşitleri gördüm. Merdiven altı olduğu bâriz belli zaten ama şu an bir mousepadim yok. Klavye çekmecesinin üzerinde kullanıyorum ve şimdiye kadar eksikliğini de hissetmedim. Ancak Technopat Sosyal dahil çeşitli forumlarda "mousepad oyuncunun canıdır" şeklinde yorumlar yapıldığını gördüm. Kalitesiz olsa dahil mousepad almak mantıklı mı? Kaliteliler için doğru zamanda değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
N11 üzerinde 11 TL'ye ücretsiz kargolu mousepad çeşitleri gördüm. Merdiven altı olduğu bâriz belli zaten ama şu an bir mousepadim yok. Klavye çekmecesinin üzerinde kullanıyorum ve şimdiye kadar eksikliğini de hissetmedim. Ancak Technopat Sosyal dahil çeşitli forumlarda "mousepad oyuncunun canıdır" şeklinde yorumlar yapıldığını gördüm. Kalitesiz olsa dahil mousepad almak mantıklı mı? Kaliteliler için doğru zamanda değilim.
Mantıklı ben de onlardan kullanıyorum rahatım :)

25₺’ye satılan gayet kaliteli halı mousepadler var. Link :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun açıklamasında tonla link var.

25₺’ye satılan gayet kaliteli halı mousepadler var. Link :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonun açıklamasında tonla link var.

Benim bahsettiğim ürün ile bunlar aynı yalnız, üzerine istedikleri resmi basıyorlar sadece. Linki de burada.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı