Kalitesiz PSU patlayabilir mi?

niyxlia

Hectopat
Daha fazla  
Kasa almak istiyorum, PSU'lu ARGB fanli ama kalitesiz markalarinin PSU'larından korkuyorum. Biri yardim edebilir mi, patlayabilir mi ne olur ne olmaz aciklarsaniz sevinirim.

Kasa almak istiyorum, PSU'lu ARGB fanli ama kalitesiz markalarinin PSU'larından korkuyorum. Biri yardim edebilir mi, patlayabilir mi ne olur ne olmaz aciklarsaniz sevinirim.
Kasanın/sistemin linkini atarsan bakabilirim.

Iste elimde ne varsa hepsini kaldirdim favorilerden ama Dragos diye bir marka gozume carpti 5K gibi bir bütçem var.
Topladığın sistem bileşenleri nedir? Watt tüketimine göre öneri yapayım.

Çoğu PSU ile gelen kasanın PSU'suz hali de mevcuttur. Ayrıca ekstra bütçeniz varsa bu PSU'yu çıkarıp yerine kendi seçtiğiniz bir PSU takabilirsiniz.

Iste elimde ne varsa hepsini kaldirdim favorilerden ama Dragos diye bir marka gozume carpti 5K gibi bir bütçem var.
Dragos markasına ölsem para vermem. Turbox ile aynı marka, ikisi de Atom Bilişim'in.

MSI mı aldım hatırlamıyorum ama PSU 1 ay içinde patladı. O yüzden bakarken dikkatli olmak gerek.

Sadece anakartim var şu an ama ekran karti ve islemci olarak 5060 Ti 16 GB ve 5 7500F düşündüm.

PSU:

Kasa:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…