Kalitesiz PSU patlayabilir mi?

80+ sertifikali yani aceledeyim oyle kisalttim.

80+ seritfikası çok da önemli değil hocam. Kafanıza takmayın. Bu arada Corsair 80+ Gold bir PSU.

1753387101709.png

80+ seritfikası önemli değil hocam. Kafanıza takmayın. Bu arada Corsair 80+ Gold bir PSU.

80+ sertifikasi zaten parayla alinan bir şey ondan daha onemli seyler var. 80+ olmayan bir PSU verimlilik olarak 80+ olandan daha iyi bile olabilir bilesenleri kaliteli secilmis ise.

Hocam cok kafam karisti 1 saatim kaldi almak icin Corsair CX650 sertifikasiz diyorsunuz 80 Plus Gold cikiyor internette Bronze yaziyor acil.
Resmi olarak bronze olarak geçiyor. Ama yapılan bağımsız testlerde gold olarak çıkmış. Cybernetics de güvenilir bir kaynak. Bu arada sertifikasız diye bir şey demedim hocam.

Hocam cok kafam karisti 1 saatim kaldi almak icin Corsair CX650 sertifikasiz diyorsunuz 80 Plus Gold cikiyor internette Bronze yaziyor acil.
Dostum bu 80+ olayı güvenlikle ilgili bir şey değil verimlilik sadece. Atıyorum 100W güç çekiliyor bu adam diyor ki en az 80W sisteme iletilir geri kalanı isiya dönüşür. Bu sertifikanın seviyeleri arttıkça bu oran %90'lara kadar çıkar. Elektrik faturası derdin değilse takılmaman gereken bir konu.

Resmi olarak Bronze olarak geçiyor. Ama yapılan bağımsız testlerde Gold olarak çıkmış. Cybernetics de güvenilir bir kaynak. Bu arada sertifikasız diye bir şey demedim hocam.

Pardon hocam aceleden karistirdim buna gore de bir kasa onerseniz nasıl seçeceğim 6 fan olsa iyi olur ARGB.

Pardon hocam aceleden karistirdim buna gore de bir kasa onerseniz nasıl seçeceğim 6 fan olsa iyi olur ARGB.

Hocam atmıştım modelleri. O 2 modelden seçim yapabilirsin. Aerocool'un incelemesi burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı