Kalori açığı nasıl yapılır?

Jagxer

Centipat
Nasıl yapabilirim? Daha önce hiç denemedim. Nerede hesaplayabilirim? 134kg 21 yaşındayım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Alman gereken kalorini hesapla. 300-400 aşağısını al ve yüksek proteinli beslen günlük en az 3 lt su ve 1 saat yürüyüş ile destekle.

Nasıl yapabilirim? Daha önce hiç denemedim. Nerede hesaplayabilirim? 134kg 21 yaşındayım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Kalori hesabı boy ve kilo ile yapılıyor diye biliyorum internette sitelerden hesaplıyabilirsin alman gereken kaloriye göre 300-400 kalori az alırsın.

Alman gereken kalorini hesapla. 300-400 aşağısını al ve yüksek proteinli beslen günlük en az 3 lt su ve 1 saat yürüyüş ile destekle.

3627 kalori çıktı almam gereken. 400 kalori eksiği 3227 kalori oluyor. Yanlış bir şey var mı? Doğru mu bu şekil? Düzeltme yaptım 400 yerine 600 yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…