Kalori açığı nasıl yapılmalı?

Abartma dostum steroid basanlar senin kadar teste tabii olmuyordur. Atomu parçalamıyoruz alt tarafı kalori açığı verip kilo vereceğiz.

Geçmişte kilo almak için spor yapmıştım o zamanlar boyum 180 kilomda 68 civarıydı spor ile birlikte 183 74 kilo olmuştum vücudum bayağı bir güzelleşmişti ancak şimdi işler tam tersine dönünce kafam allak bullak oldu ama arkadaşların dediklerine göre işlenmiş gıdalardan uzak durup düzenli spor programı ve zamanla ihtiyaç duyduğum kalori miktarını 400 kalori kadar azaltacağım.

Dediğiniz gibi kendi başımıza ne kadar yağ karbonhidrat vs alacağımızı bir uzmanın yönetmesi daha sağlıklı olur evet ancak şu anlık o kadar Mikro'ya girmeye gerek olmadığını düşünüyorum Yorumunuza'da katılıyorum ilerleyen süreçlerde verim alamazsam bir uzman yardımı daha iyi olacaktır.

Abartma dostum steroid basanlar senin kadar teste tabii olmuyordur. Atomu parçalamıyoruz alt tarafı kalori açığı verip kilo vereceğiz.

Bakış açısı farklılık gösterebilir tabii ki, ben sağlığıma önem veren biriyim. Bilim ve akıl ile ilerlemeyi tercih ediyorum. Siz nasıl istiyorsanız o bağlamda yapabilirsiniz.

Şimdiden sağlıklı ve güzel bir süreç geçirmenizi dilerim, umarım her şey yolunda gider.

Günlük 1000 kalori çok düşük bir değer sağlıksız. Tavsiyem günlük 1600-1800 kalori almanızdır. TDEE hesaplamadan vücudunuzun kaç kalori istediğini bulunuz ve 750 kalori altını alınız.

Sağlıklı karbonhidrat, protein ve yağ tüketmeye özen gösterin.

Yediklerinizin kalorisini hangi uygulama ile hesaplıyorsunuz?

Yediklerinizin kalorisini hangi uygulama ile hesaplıyorsunuz?
FatSecret'e gramajları giriyorum, vücudumun kaç kalori istediğini de uygulamaya yüklüyorum ve sonrasında bana kaç kalori hakkım kaldığını, ne kadar protein gibi şeyler aldığımı gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…