Kalp sıkışması

Kalp sıkışması ciddi bir konudur, uzaktan yapılacak yorumlar bir fayda etmez ve sizin de yapabileceğiniz bir şey yok zaten. Yakın bir zamanda kardiyoloji bölümüne gidin, onlar zaten gerekli testleri yaparlar.

Kanka en kısa zamanda git, kalp sıkışması eğer gerçekten ciddi ciddi sıkışıyorsa bir şey olabilir. Sağlığın her şeyden önemlidir, kendine dikkat et.

En kısa sürede doktora gitmek gerekiyor. Ciddi bir durumun olmamasını temenni ederim ama günlük hayatta stres, aşırı yorgunluk, kas ağrısı, kramp da bu duruma neden olabilir. En kısa sürede doktora gidip tetkiklerini yaptırman psikolojik olarak bir rahatlama sağlayabilir.
Bu arada bu dönemde sola tarafına baskı yaparak uyumamaya çalış.
Sağlıklı günler dilerim.

Dostlar merhaba,

Bazı günler, arada bir kalbim sıkışıyor. Ya da ben öyle sanıyorum. Sanki kalbim tost makinesinin içinde sıkıştırılıyor.

16 yaşındayım, kalp sıkışması neden olur?

Nefes alamama gibi bir şey mi? Bende öyle oluyor ama eskidendi (şu an 13 yaşındayım sanırım sağlıksız beslenmekten)

Panik atağınız olabilir, Doktor'a gittiğinizde zaten size ekg çekecektir, hatta bir gün boyunca takmanızı isteyeceği bir cihaz da verebilir. Sonrasında ciddi bir sorun yok ise psikiyatriye yönlendirecektir.

Nefes alamama gibi bir şey mi? Bende öyle oluyor ama eskidendi (şu an 13 yaşındayım sanırım sağlıksız beslenmekten)
Yok, sadece bir kaç saniye kalp sıkışması oluyor.
En kısa sürede doktora gitmek gerekiyor. Ciddi bir durumun olmamasını temenni ederim ama günlük hayatta stres, aşırı yorgunluk, kas ağrısı, kramp da bu duruma neden olabilir. En kısa sürede doktora gidip tetkiklerini yaptırman psikolojik olarak bir rahatlama sağlayabilir.
Bu arada bu dönemde sola tarafına baskı yaparak uyumamaya çalış.
Sağlıklı günler dilerim.
Çok stres yapıyorum. Sanırım bundan kaynaklı.

Dostlar merhaba,

Bazı günler, arada bir kalbim sıkışıyor. Ya da ben öyle sanıyorum. Sanki kalbim tost makinesinin içinde sıkıştırılıyor.

16 yaşındayım, kalp sıkışması neden olur?

Bence aramızda doktor olsa bile bakmadan tek seferde teşhis koyabilecek yoktur
Kalp sıkışmasının birden fazla sebebi vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı