Kamburluk ve boyun eğriliği nasıl düzeltilir?

395014

Hectopat
Şans eseri bir fotoğrafta fark ettim de bayağı kambur duruyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Şans eseri bir fotoğrafta fark ettim de bayağı kambur duruyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bir alet vardı ismini unuttum biraz araştırıp onu almanızı öneririm. Bele takılıyordu.

Barfiks bu durumlarda gayet sağlıklı oluyor omurga dümdüz oluyor asıldığınız zaman.

Barfiks bu durumlarda gayet sağlıklı oluyor omurga dümdüz oluyor asıldığınız zaman.
Sadece asılsam yeterli mi? Barfiks çekmeme gerek var mı?

Bir alet vardı ismini unuttum biraz araştırıp onu almanızı öneririm. Bele takılıyordu.
Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.

Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.

Skolyoz kamburluk vb gibi şeylerde asılmayı söylüyorlar yani asılmanız yeter zaten asılın arkanızdan birisi fotoğrafınızı çeksin omurganız dümdüz oluyor.

Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor. Y

Bana da öyle geldi ama kimse denemediği için bilemedim yorumları olumluydu.

Skolyoz kamburluk vb gibi şeylerde asılmayı söylüyorlar yani asılmanız yeter zaten asılın arkanızdan birisi fotoğrafınızı çeksin omurganız dümdüz oluyor.
Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.
Bana da öyle geldi ama kimse denemediği için bilemedim yorumları olumluydu.
Son çare olarak onu denerim hocam. Chin Tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.

Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.

Son çare olarak onu denerim hocam. Chin tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.

Bende de hafif var hocam PC başında eğilmeden oynamaya çalışın veya iş de boynunuzu eğmeyin fazla.

Doktora gidin. Skolyoz var ise derecesini öğrenirsin. Ek olarak yapacağın egzersizleri verir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…