Şans eseri bir fotoğrafta fark ettim de bayağı kambur duruyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Sadece asılsam yeterli mi? Barfiks çekmeme gerek var mı?Barfiks bu durumlarda gayet sağlıklı oluyor omurga dümdüz oluyor asıldığınız zaman.
Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.Bir alet vardı ismini unuttum biraz araştırıp onu almanızı öneririm. Bele takılıyordu.
Sadece asılsam yeterli mi? Barfiks çekmeme gerek var mı?
Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor.
Sadece asılsam yeterli mi? Barfiks çekmeme gerek var mı?
Dik duruş korsesinden bahsediyorsunuz galiba. İşe yarar mı diye düşünüyorum bana çok dümenmiş gibi geliyor. Y
Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.Skolyoz kamburluk vb gibi şeylerde asılmayı söylüyorlar yani asılmanız yeter zaten asılın arkanızdan birisi fotoğrafınızı çeksin omurganız dümdüz oluyor.
Son çare olarak onu denerim hocam. Chin Tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.Bana da öyle geldi ama kimse denemediği için bilemedim yorumları olumluydu.
Anladım hocam, tavsiye için teşekkürler.
Son çare olarak onu denerim hocam. Chin tuck egzersizi diye bir şey buldum onu deneyeceğim ilk başta.
Hocam skolyoz bozukluk değil mi? Ben istediğim zaman dik durabiliyorum ama fark etmeden kamburlaşıyorum.Doktora gidin. Skolyoz var ise derecesini öğrenirsin. Ek olarak yapacağın egzersizleri verir sana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.