Kamera açılmıyor

Noodleyiyenkel

Centipat
Katılım
17 Temmuz 2021
Mesajlar
874
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopumda sorun var. Windows 8.1 kullanıyorum. Webcamtoy fotoğraf çekme sitesine girdiğimde kamera açılırmış gibi oluyor ışık yanıp sönüyor ama açılmıyor. Windows'un kendi kamerasında da ışık yanıp sönüyor kamera açılmıyor. Video kayıt programlarında hiçbiri kamerayı algılamıyor. Avast ile virus taraması yaptım düzelmedi. Virus bulamadı ZIP cab arşiv hasarlı sıkıştırılmış dosya tuzağı falan dedi. Sistem dosyaları onarmak için komut isteminde kod yazıyorum 5 saat bekletiyor sıkılıp kapatıyorum en son kız arkadaşımla görüntülü konuştuk sorun yoktu. Virüslü hiçbir şey indirmedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera açılmaması ile virüsün ne ilgisi olabileceğini düşündünüz öncelikle onu anlamadım. Aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsiniz.
Aygıt yöneticisi de yok virüslü torrenti açmıştım ama indirmemiştim. Bir de Cabal online full pack indirdim youtube den program files den dosyayı atmış diğer türlü patch yapmıyor. Virüs olduğuna %100 eminim. Dosyalar hasar görmüş veya Antivirüslerin algılayamacağı güçlü bir virüs var.
Gizlilik ayarlarına bakar mısın? Driverları güncelle.
Driverler güncelliyorum sürekli. Sorun bununla alakalı değil.
Bir şey kamerayı kullanırken diğer bir uygulama kamerayı kullanamaz.
Kamerayı kimse kullanmıyor kamera çalışmıyor bilgisayarımda virüs var.
 
Aygıt yöneticisi de yok virüslü Torrent'i açmıştım ama indirmemiştim. Bir de Cabal Online Full pack indirdim YouTube'dan program filesden dosyayı atmış diğer türlü patch yapmıyor. Virüs olduğuna %100 eminim. Dosyalar hasar görmüş veya Antivirüslerin algılayamacağı güçlü bir virüs var.

Virüs kameranın açılıp kapanmasını etkilemez. Ayrıca elinizde virüs gibi büyük bir problem varken siz kameraya odaklanıyorsunuz. Yapmayın.
 

Geri
Yukarı