Kamera için S24 vs iPhone 15

tessy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte H610M-K
Intel i5 12400F
Gigabyte RTX 4060 8GB
16GB 3600Mhz Ram
Arkadaşlar benim için önemli olan tek şey kamera. Şu anda da Samsung M21 kullanmaktayım. Kamera için iPhone 15 mi S24 mü tercih etmeliyim?

Fiyat performans istiyorsanız S24 yeterlidir.

Düz iPhone modeli alınmaz tabii ki s24.
neden alınmaz teknosada ben inceledim ikisini de 15 aslında gayet iyi kamera olarak da bana biraz önde gibi geldi ama aradaki fiyat farkı düşündürdü beni bir de s24 işlemcisi hakkında pek iyi yorumlar yok sadece kamera önemli evet ama o kadar yüksek meblaları verdikten sonra düzgün bir telefon isterim açıkçası.

İçinde Samsung geçen her şey bir gün kasmaya donmaya ve 2. El'de çöp olmaya mahkumdur.
ben de öyle düşünüyorum ya yani düz model bile olsa iphone kalite olarak çok üstün geliyor haliyle fiyatı da yüksek ama almışken iyisini almak lazım

Neden alınmaz Teknosa'da ben inceledim ikisini de 15 aslında gayet iyi kamera olarak da bana biraz önde gibi geldi ama aradaki fiyat farkı düşündürdü beni bir de S24 işlemcisi hakkında pek iyi yorumlar yok sadece kamera önemli evet ama o kadar yüksek meblaları verdikten sonra düzgün bir telefon isterim açıkçası.

Telefondan render falan mı alacaksın? Hemen hemen benzer performans veriyorlar. Düz model alma dememin sebebi 60Hz ekran ve data transfer hızı çok kötü. Apple olacak diyorsan 13Pro'ya da 14 Pro alman daha iyi. Eğer güncel olsun diyorsan S24.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı