yani düz S24 de iş yapar mı sence kamera olarak
İş yapar güzel kamerasi var.
yani düz S24 de iş yapar mı sence kamera olarak
Kamera ve video olarak S24 daha iyi iPhone 15'ten ama ufak bir farkla. Video olarak da 4 k video çekiyor Samsung iPhone 15 2K. Onun haricinde 8 GB RAM var S24'te iPhone 15 6 GB RAM. Batarya kapasitesi 24 4000 mAh iPhone 15 3350 mAh olması lazım. Sadece iPhone 15 işlemcisi daha güçlü S24'ten. S24 iPhone 15'ten daha ucuz 15 bin lira oynuyor arada aynı özellik telefon varken gidip niye 15 bin lira fazla verip iPhone alasın ki.
Gönlümden iPhone 15 geçiyor. 4 yıldır eski bir model de olsa Samsung M21 kullanıyorum ve açıkçası kamerası çok berbat. IPhone'nun kamerası bana kalırsa iPhone 7'de de 13T'e de iyiydi yani anladınız beni. Fiyat olarak evet pahalı ama S24 kullanan çevremde de yok şu an canlı olarak kamera performansını göremedim. Benim için önemli olan işlemcisi vs. değil. Dediğim gibi tek şey kamera ve bunun da IPhone'da daha iyi olduğunu düşünüyorum internetten birçok test izledim. Testlerde de bir iPhone 15 bir S24 seçilse de. Yine de IPhone'dan yana tercihimi kullanacağım sanırım. Ha yine de illa derseniz bence paranı çöpe atma S24 gerçekten iyi ve düzeltmişler kameraları diye o zaman düşünürüm haftalardır kararsızlıktan yoruldum gerçekten.
Doğru diyorsun en kötü karar bile gerçekten kararsızlıktan iyidir. Bir araştırayım hocam sağ olasın.Kardeşim en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Bu kadar düşünmene gerek yok eğer gönülden iPhone geçiyorsa ve alacak maddi durumunda varsa iPhone al. Dediğim gibi S24 kamerası daha iyi ama IPhone'nin kamerasınada berbat demiyorum hemen hemen birbirine yakınlar sana tek diyeceğim şu iPhone aldığın zaman 1 ay geçmeden buna bu kadar para vermememe gerek yokmuş diyeceksin 15k para az para değil sonuç olarak. Ben sana şunu diyeyim iPhone 15 alacağına S23 Ultra al kamerası çok dehşet, işlemcisi mükemmel. iPhone 15 Pro Max'dan bile iyi kamerası ve işlemcisi var. Her şekilde memnun eder ve iPhone 15'ten ucuz telefon. Hiç düşünme S23Ultra al S24'ten bile iyi kamerası var. İnternetten izleyebilirsin. Çok mükemmel bir telefon.
Doğru diyorsun en kötü karar bile gerçekten kararsızlıktan iyidir. Bir araştırayım hocam sağ olasın.
tamamdır yazarımNe demek hocam rica ederim. Şimdi bende merak ettim hangi telefonu sipariş edeceğini yazarsan sevinirim. Şimdiden hayırlı olsun.![]()
Karasız kalma dediğim gibi aç S23 Ultra videoları izle, karşılaştırmalara bak zaten kararını verirsin.tamamdır yazarımbiraz uzun sürebilir ara ara takip et
(malum kararsızım
)
iphone hala önde duruyor bende bakalım ne olacak.Karasız kalma dediğim gibi aç S23 Ultra videoları izle, karşılaştırmalara bak zaten kararını verirsin.
Yorum için teşekkürler.Android ön kamerası bence asla Apple gibi değil S24 Ultra aldım arka kameradan aşırı memnunum ama önkamerasını pek sevemedim 60 Hz olması sorun değilse 15 daha iyi bir seçim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.