Sabah kalktım kamera ekran kullanmına baktım. Biraz paronayağım acaba kullanilir mı diye. Baktığimda geçe 6 civarı bir kere açılmış 2 dk kullanılmıs yazıyor. Ne yapmalıyım bu kesin virüs müdür? Yoksa başka şeyden de yapar mı?
Kaspersky ile tarattım temiz.
Acaba birisi falan evden yanlışlıkla yaptıysa bir daha olmaz zaten. Ama eğer bir daha olursa direk virüs derim. Bir de virüs olsa birden çokkez açar bence. 1 kere açılmış ve 2 dk kullanımı var.
Saat 6.16 da kullanılmış kamera. Benim telefonun yanındaki telefonda 6.15e alarm var acaba onu kapatırken falan hangi telefon oldunu biraz karıştırmış olabilirim. Onu kapatmaya uğraşırken açılmış olabilir mi?
Saat 6.16 da kullanılmış kamera. Benim telefonun yanındaki telefonda 6.15e alarm var acaba onu kapatırken falan hangi telefon oldunu biraz karıştırmış olabilirim. Onu kapatmaya uğraşırken açılmış olabilir mi?