Kamera konusunda iPhone 16e vs iPhone 13

13'ü bilmem ama kamera konusunda ikisinden de iyi olan s23 ile kıyaslarsam, ön kamera ve video çekimi olarak s23'ten iyi, gece fotoğrafı konusunda 23'e göre oldukça kötü, gündüz ise yakın derecede diyebilirim, hatta bazı anlarda renkler daha bile iyi.
Tabii s23'te 3x optik zoom vs. de vardı ayrı konu. Almadan önce ben de korkuyordum ama çok fotoğraf çeken biri olarak kullanınca içim rahatladı. Geniş açıyı bazen aramıyor değilim, özellikle manzara fotoğrafçılığında bana lazım olan bir şeydi ama onun dışında tek kamera da oldukça şık duruyormuş hani, bu şekilde telefon daha şık geliyor gözüme. Ben de yeni geçtim 16e'ye, şarj ve modem konusunda müthiş cihazmış, evde telefonum çekmiyordu, şimdi sorun kalmadı.

Bir de halihazırda 8 gb ram olan, ai destekli, son model işlemcili güncel bir cihaz dururken geniş açı yok diye 4 sene önceki cihazı almak, sizi bilmem ama bana göre değil.

13'ü bilmem ama kamera konusunda ikisinden de iyi olan S23 ile kıyaslarsam, ön kamera ve video çekimi olarak S23'ten iyi, gece fotoğrafı konusunda 23'e göre oldukça kötü, gündüz ise yakın derecede diyebilirim, hatta bazı anlarda renkler daha bile iyi.
Tabii S23'te 3X optik Zoom vs. de vardı ayrı konu. Almadan önce ben de korkuyordum ama çok fotoğraf çeken biri olarak kullanınca içim rahatladı. Geniş açıyı bazen aramıyor değilim, özellikle manzara fotoğrafçılığında bana lazım olan bir şeydi ama onun dışında tek kamera da oldukça şık duruyormuş hani, bu şekilde telefon daha şık geliyor gözüme. Ben de yeni geçtim 16E'ye, şarj ve modem konusunda müthiş cihazmış, evde telefonum çekmiyordu, şimdi sorun kalmadı.

Bir de halihazırda 8 GB RAM olan, AI destekli, son model işlemcili güncel bir cihaz dururken geniş açı yok diye 4 sene önceki cihazı almak, sizi bilmem ama bana göre değil.

Teșekkürler. Şarjı söylendiği kadar iyi gidiyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı