Kamera olarak S23 ve iPhone 13 arasında fark var mı?

Hemde aşırı gereksiz fanboyluk bu. Piyasanın neredeyse en iyi telefonlarından birine çöp demek ayrı bir saçmalık. Hele hele daha kotu bir telefonu daha iyi diye oneriyorsa, hiç ciddiye almamak lazım. Zaten profiline baktım mesajlarının %10 u gram bilgisi olmadan Samsung'u kötülemek. S23 iyidir hocam.

Ekran, SoC, pil ve kamera konusunda daha iyi S23. Kendim de kullanıyorum sorun olursa sorabilirsin.
Hocam merhaba tekrardan. Sizi yakalamışken sorayım. S23 aldım yakın zamanda, siz de kullandığınız için sorayım dedim. AOD çok karanlık görünüyor bende, bu normal mi? Bildiğim kadarıyla telefon, AOD parlaklığını otomatik ayarlıyor fakat gerek gün ışığı altında, gerekse karanlık ortamlarda neredeyse AOD'yi göremiyorum.

Kesinlikle farklar var. Aklınıza gelebilecek aşağı yukarı her kamera ile ilgili konuda S23 daha iyi.

@530748 güneş altında gözüküyor şimdi denedim. AOD için oto. parlaklık açık mı?

Öyle olur hocam zaten. Karartmasa pil dayanmaz. iPhone 14 Pro da görmüştüm onda da ekran kapanmak yerine kararıyor sadece saat açık renkte duruyor.

iPhone her zaman her konuda daha iyidir şu Android çöplerine para harcamayın artık.

Kardeşim her konuda neden yanıltıcı mesaj yazıyorsun? Apple'in CEO'su kadar övmüyor arkadaş. Android'e çöp demeden önce iPhone 15 baz modeline bak istersen önce çok savunduğun Apple 120Hz koysun sonra gel konuş.

Tim Cook bile S23 derdi.

Android.
7500 TL 90 Hz ekran.

Yenilikçi Apple (!)
50000 TL 60 Hz.

iPhone lara lafım yok mükemmel telefonlar ama yenilik yok abi. Gidip iPhone 15 alsam her ne kadar güçlü olsada bı akıcılık isterim yani en azından 90 Hz bile olabilirdi.

@530748 güneş altında gözüküyor şimdi denedim. AOD için oto. parlaklık açık mı?
Otomatik parlaklığı açtığım zaman AOD'yi az bile göremiyorum, hiç göremiyorum. Otomatik parlaklığı devre dışı bıraktım. Otomatiğe göre daha aydınlık fakat totalde yine karanlık.

Öyle olur hocam zaten. Karartmasa pil dayanmaz. iPhone 14 Pro da görmüştüm onda da ekran kapanmak yerine kararıyor sadece saat açık renkte duruyor.
Benim genel olarak ekranımın her yeri karanlık oluyor hocam AOD'de. Ekran karanlık, saat aydınlık olsa okey diyeceğim ama anlayamadım.

Apple eskisi gibi değil, el konsolu pazarına da ben de varım' dedi resmen iPhone 15 ile umudumu kestim iPhone telefonlardan şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…