Bazılarında düzeltilmiyor sanırım. Varsa ayna modu ayarıdır.Sağa baktığım zaman kamerada sola bakıyormuşum gibi gösteriyor ayarlarda da bulamadım. Nasıl düzeltebilirim?
Ayna modu ayarlarını dener misiniz? Hatta HTC bununla ilgili bir yazı paylaşmış.
Şöyle bir konu buldum. Sorunu çözmüşler.Ayna modu ayarları görünmüyor bende.
Şimdi gördüm. Kusuruma bakmayın. Şimdi Microsoft'ta böyle bir konu buldum. Belki işinize yarayabilir. Ancak orada uyarı da geçilmiş. Tavsiye edilen program Microsoft'un kendi programı değil.Aynısını denedim ve çözülmedi, o konu da çözümlenmemiş.![]()
Şimdi gördüm. Kusuruma bakmayın. Şimdi Microsoft'ta böyle bir konu buldum. Belki işinize yarayabilir. Ancak orada uyarı da geçilmiş. Tavsiye edilen program Microsoft'un kendi programı değil.
O zaman bilmiyorum. Farklı programlar belki vardır ancak ben bilmiyorum. Ayrıca o programlar virüslü de olabilir.Ya benim amacım normal kamerada ayna modunu düzeltmek değil aslında genel olarak her yerde bunun düzelmesi lazım, onun için bir ayar arıyorum. Yanlış anlamadıysam orada sadece o programda ayna modu ayarı var.
Kendi bilgisyarımın web kamerasını yada başka usb web kameralarını ispy diye program ile ayarlıyorum. Program bir çok kamerayı destekliyor, bi deneyebilirsin.Sağa baktığım zaman kamerada sola bakıyormuşum gibi gösteriyor ayarlarda da bulamadım. Nasıl düzeltebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.